Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #390: Dymo etiketiprinter LabelManager 160

Dymo etiketiprinter

Mõeldes erinevate asjade organiseerimise huvilistele, siis oleme seekordseks kasulikuks vidinaks välja valinud praktilise Dymo LabelManager 160 etiketiprinteri, mis on ideaalne abivahend kodus või kontoris kasutamiseks.

Selles etiketiprinteris kasutatavad D1 kleebised püsivad kindlalt paigal ja kleepuvad pea igale pinnale! Lisaks on Dymo LabelManager 160 etiketiprinteri tähevalikus olemas ka täpitähed, numbrid, kirjavahemärgid ja clip-art pildid, andes Sinu loomingulisele mõtlemisele palju erinevaid võimalusi.

Just täpselt ühe sellise praktilise Dymo LabelManager 160 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Dymo LabelManager 160 omadused:

Dymo LabelManager

Dymo etiketiprinter aitab Sul kiirelt ja lihtsalt oma kodu või kontorit organiseerida, sest selle abil saad sildistada oma köögi säilituspurgid ja -karbid või miks mitte lisada külmkapis olevale valmistoidule säilimiskuupäevad.

Samuti võid korda luua ka näiteks oma kontoris, sildistades kontoritarvikuid oma nimega või organiseerides dokumendikaustasid ja muud vajalikud materjalid.

Dymo LabelManager 160 D1

LabelManager 160 prindib Dymo D1 etikette 6 mm, 9 mm või 12 mm laiuses ning komplektis on kohe kaasas valge kleebislint, mis trükib musta värvi teksti. Kleebiseid saad kleepida igale pinnale – puidule, metallile jne.

Kleebislindi vahetamine on küllaltki lihtne ja selle jaoks on komplektis kaasas ka juhised. Et printimisele minevat linti mitte raisata, saad oma silti enne näha suurelt LCD ekraanilt.

LabelManager 160 D1

Etiketiprinteri teksti kujundamine on lihtne ning mitmete võimalustega – paksu kirjaga, kaldkirjas, vertikaalne, allajoonitud või muu stiil. Seadmega trükkimine on mugav tänu täisklaviatuurile ning selle nupud on näppudele meeldivast kummist ja ilma kõrva häiriva trükkimise helita.

Dymo Labelmanager 160 mudelil on kuus tekstisuurust, kaheksa tekstistiili, lausa 228 sümbolit ning kõigele lisaks veel clip-art pildid. Võimalusi oma lintide kujundamiseks on peaaegu lõpmatult! Etiketiprinteri vooluallikaks on 6 × AAA patareid või vooluadapter (pole komplektis)!

Dymo etiketiprinter LabelManager 160 D1

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu kodust või kontorist on puudu üks Dymo LabelManager 160 etiketiprinter, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle etiketiprinteri uueks omanikuks.

Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult on Dymo LabelManager 160 ja teised Dymo etiketiprinterid olemas ka meie veebikaubamajas.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

 

(815)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Dymo etiketiprinter + lint LabelManager 160 D1
  • Etiketiprinteri ja lindi komplekt
  • Ideaalne abivahend organiseerimiseks
  • Mugav klahvistik ja ekraan
  • Võimaldab sildi teksti kujundada
  • Automaatne väljalülitus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga