Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #184: Omega USB LED lamp OULB

IMG_5746

Suvi pole küll veel kaugeltki läbi, kuid ega need augustikuu õhtud enam oma igavese päevavalgusega just hiilga, vaid pigem ikka muutuvad kahjuks üha hämaramateks, mistõttu väike lisavalgus ei teeks paha. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Omega USB LED lambi OULB, mis tooks meie lugejate augustiõhtutele veidi lisasära.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 15 – Vello Käbin. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

IMG_5737

Vast oleme kõik leidnud end olukorras, kus mõni lähedane pereliige soovib inimlikul ajal magama minna, kuid Sinul on ilmtingimata tarvis lemmiksarja hooaja viimane osa lõpuni vaadata. Kuna mõne valgusti põlema panemine aga segaks magajat, siis ongi tulemuseks see, et kössitad oma sarja näitava nutiseadmega kuskil pimedas nurgas. Või siis hämaras toas, autos või bussis töötades oled sunnitud oma nina peaaegu klaviatuuri vastu suruma, et trükitav tekst korrektselt ikka kirja saaks (kui Sinu sülearvuti pole õnnistatud just valgustatud klaviatuuriga). Kõik need probleemid lahendab Omega USB LED lamp OULB.

IMG_5730

Tegemist on kompaktse LED lambiga arvutile, mis ühendades vabasse USB pessa annab ereda LED pirni abil klaviatuurile lisavalgust. Ja ega tegelikult ei pea seda kohtvalgustit just ainult klaviatuuri valgustamiseks kasutama. Nimelt on Omega USB lambil paindlik vars, mis võimaldab lampi keerata ja väänata just endale vajaliku nurga alla. Seega võid Omega USB LED lampi hõlpsasti kas või oma õhtuse selfie-maratoni valgustamiseks kasutada.

IMG_5743

Omega USB LED OULB lambi kasutusvõimalused on peaaegu piiramatud, kuna see ühendub iga vaba USB pesa omava seadmega, mis teeb sellest parktilise ning universaalse lisaseadme pea igale sülearvuti või miks mitte ka akupanga omanikule. Olles oma mõõtmetelt ülimalt kerge ning kompaktne (169 × 18 × 9 mm), siis pole selle USB lambi kotti viskamine ka absoluutselt mitte tülikas. Oled Sa siis kas auto-, bussi- või lennureisil – Omega USB LED lambiga on lisavalgus alati mugavalt kaasas.

Kui nüüd tekkis tahtmine kohe ja ruttu oma hämarad õhtud veidi valgemaks muuta, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning saab üks selline Omega USB LED lamp OULB just Sinu omaks. Kui aga loosiõnne peale lootma ei soovi jääda, siis on alati abiks ka meie veebipood.

(905)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega USB LED lamp OULB, must
  • Praktiline LED lamp arvutile
  • Heidab valgust klaviatuurile
  • Toiteallikaks USB
  • Paindlik vars
  • Energiasäästlik
Omega USB LED lamp OULW, valge
  • Praktiline LED-lamp arvutile
  • Heidab valgust klaviatuurile
  • Toiteallikaks USB
  • Paindlik vars
  • Energiasäästlik
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga