Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #339: Vivanco Bluetooth heliadapter Audio Receiver

Ilmselt oleme kõik mingil hetkel unistanud, et meie kõrvaklapid oleksid juhtmevabad või mõnel muusikakeskusel oleks ka Bluetooth ühendus. Õnneks aitab selliseid soove täita meie sellenädalane kasulik vidin – Vivanco Bluetooth heliadapter Audio Receiver.

Just täpselt ühe sellise Vivanco Bluetooth heliadapteri loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Vivanco Bluetooth heliadapter Audio Receiver

Bluetooth heliadapter ei pruugi esmapilgul just eriti uhke vidin olla, kuid tegelikkuses peidab see endas mitmeid funktsioone, mis meie elu mugavamaks ja juhtmevabamaks suudavad muuta. Vivanco Bluetooth heliadapteri puhul on nimelt tegemist audiosignaali vastuvõtjaga, mis võimaldab Bluetooth seadmest mängitavat heli näiteks kõlaritesse, muusikakeskusesse või autoraadiosse edastada. Seega kui näiteks Sinu vanemal muusikakeskusel või autoraadiol ei ole Bluetooth ühendust, saad tänu heliadapterile selle ülimalt lihtsalt tekitada. Lihtsalt ühenda heliadapter 3,5 mm pistiku abil seadmega ning saadki oma nutiseadmest juhtmevabalt muusikat mängida.

Vivanco Bluetooth heliadapter võimaldab Sul ka oma tavalised kõrvaklapid juhtmevabadeks kõrvaklappideks muuta. Tänu oma ülimalt kompaktsele disainile, on tunduvalt mugavam kõrvaklapid ühendada selle väikese vidina külge. Seega saad tüütu kaabliga ühenduse asemel hoopis Bluetoothi kaudu kõrvaklapid ja nutitelefoni omavahel ühendada. Ning kuna Vivanco Bluetooth heliadapter on varustatud ka integreeritud mikrofoniga, siis saab käed-vabalt maha pidada ka kõik tähtsad telefonikõned. Adapteri tööraadiuseks on 10 meetrit.

Vivanco Bluetooth heliadapter on varustatud 100 mAh liitium-polümeer akuga, mis pakub koguni kuni 6 tundi kasutusaega. Seejuures piisab heliadapteri täis laadimiseks vaid kahest tunnist. Bluetooth heliadapteril on ka mugavad juhtnupud, millega saab nii laulude vahel valida, helitugevust reguleerida kui ka kõnedele vastata. Adapter kaalub kõigest 10 grammi ning on varustatud ka mugava klambriga, millega on lihtne seda vajadusel riiete külge kinnitada. Lisaks on komplektis kaasas ka nurgaga 3,5 mm adapter ning microUSB laadimiskaabel.

Vivanco Bluetooth heliadapter Audio Receiver

Kui nüüd tekkis tunne, et just sellise ülimalt kompaktse Bluetooth heliadapteriga saaksid oma elu veidi juhtmevabamaks muuta, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Vivanco Bluetooth Audio Receiver heliadapteri uueks omanikuks. Loomulikult leiab selle praktilise Vivanco Bluetooth heliadapteri ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(685)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco Bluetooth heliadapter Audio Receiver, must (60341)
  • Bluetooth 4.2 heliadapter
  • Muuda oma seadmed juhtmevabaks
  • Mugavad juhtnupud
  • Kuni 6 tundi kestev aku
  • Universaalne 3,5 mm ühendus
16.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga