Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #289: Speedlink juhtmevaba laadija Pecos 5

Nutitelefonide laadimine on paljudel täiesti igapäevane kohustus ja tegevus ning sellenädalane kasulik vidin rõõmustab kõiki neid, kelle nutitelefon toetab ülimugavat juhtmevaba laadimist ning soovivad seda funktsionaalsust ka oma igapäevaelus rakendada. Teie ette astub ülimalt praktiline Speedlink juhtmevaba laadija Pecos 5.

Just täpselt ühe sellise funktsionaalse Speedlink Pecos 5 juhtmevaba laadija loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Pecos 5 puhul on tegemist ülimugava QI-sertifitseeritud juhtmevaba laadijaga, mis hakkab koheselt Sinu nutitelefoni laadima, kui selle laadimisaluse peale asetad. Seejuures sobib Pecos 5 laadija kõigile nutitelefonidele, mis toetavad induktiivset laadimist – misiganes Sinu eelistatud telefonitootja siis ka poleks. Enam ei pea 1-protsendilise akutasemega mööda elamist ringi jooksma ning laadimiskaablit taga otsima – piisab vaid laadimisaluseni jooksmisest ning telefoni selle peale asetamisest ja telefoni energiavarud hakkavadki taas suurenema.

Pecos 5 juhtmevaba laadija kasutamine on ülimalt lihtne. Tänu microUSB ühendusele saad seda hõlpsasti kasutada nii arvutiga ühendades kui ka vooluadapteri abil seinakontaktiga ühendades. Mugav LED indikaator annab märku nii laadimisest kui ka selle lõppemisest ning lisaks tänu FOD (Foreign Object Detection) tehnoloogiale suudab laadija koheselt ka ära tunda, kui sellele asetatakse mõni muu metallese või nt juhtmevaba laadimist mittetoetav telefon.

Disaini poolelt on Pecos 5 veidi lausa üllatavalt kompaktne (86 × 86 × 12 mm) ning sobib seega ideaalselt nii töölauale kui ka öökapile. Kummeeritud libisemisvastane pealispind aitab nutitelefonil kindlalt paigal püsida ning kummeeritud alus ennetab omakorda laadimisaluse libisemist või kukkumist. Välimuselt on laadimisalus ütlemata stiilse läikiva pealispinnaga ja tagasihoidlik ning lausa kutsub oma nutitelefoni selle peale asetama ja kõik laadimiskaablid nurka viskama.

Kui nüüd tunned, et just selline ülimalt praktiline juhtmevaba laadija muudaks Sinu nutitelefoni laadimise tunduvalt lihtsamaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Speedlink Pecos 5 juhtmevaba laadija uueks omanikuks. Lisaks kiika kindlasti ka meie veebikaubamajja, kus on reedest esmaspäevani käimas suur Musta Reede soodusmüük ning Speedlink Pecos 5 on koguni 20% tavapärasest soodsam.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(560)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink juhtmevaba laadija Pecos 5 (SL-690400-BK)
  • Juhtmevaba laadija
  • Sobib enamikule nutitelefonidele
  • Laadimisvõimsus: 5 W
  • Turvaline – QI-sertifitseeritud
  • Kummeeritud pealispind & LED-indikaator
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga