Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #239: Miggö statiiv Splat GoPro

Mida ekstreemsemates olukordades kasutamiseks mõeldud kaameraga on tegemist, seda põnevam ja võimekam võiks ju ka kaameraga koostööd tegev statiiv olla. Seikluskaamerad on kahtlemata teada-tuntud tegelased, kes ei kohku pea ühegi takistuse ees, et just need kõige ekstreemsemad kaadrid kinni püüda, ning seetõttu on neile kaaslasteks vaja ka eriti julgeid statiive, mis suudaksid kohaneda igasuguse olustikuga. Omanäolist disaini ja painduvaid jalgu omav sellenädalane kasulik vidin Miggö Splat GoPro statiiv just seda kõike ka on.

Just täpselt sellise Miggö Splat GoPro statiivi loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Miggö Splat GoPro puhul on tegemist ülimalt kompaktse ja kerge statiiviga, mis tänu integreeritud ja ka eemaldatavale kinnitusele sobib just eelkõige GoPro seikluskaametatele. Seejuures on aga selle ilmselt kõige silmapaistvamaks nii-öelda staarfunktsiooniks esiteks statiivi vägagi omapärane ja mõneti veider välimus ning ülimalt paindlikud silikoonist ja metallist valmistatud jalad, mida on kokku tervenisti viis ning mida saab pöörata ja painutada reaalselt igasse ilmakaarde ning seeläbi on võimalik statiivi lisaks ka iga toru või puuoksa külge kinnitada. Lisaks on statiivi jalgade alused varustatud mummulise mustriga, mis suurendab stabiilsust erinevatel pindadel.

Esmapilgul võib tunduda, et vidin on eelkõige suunatud just neile lugejatele, kes on juba mõne GoPro seikluskaamera versiooni omanikud, kuid tegelikult ei pea üldse muretsema – nimelt on statiiv lisaks GoPro kinnitusele varustatud ka universaalse 1/4″ keermega, seega kui pole veel jõudnud endale seikluskaamerat soetada, siis saad seda statiivi väga edukalt kasutada ka mõne kompaktkaamera või hübriidkaameraga. Seejuures tuleb aga silmas pidada, et Miggö Splat GoPro statiiv on siiski suunatud kasutamiseks pigem väiksemamõõtmeliste kaameratega, kuna maksimaalne koormus, mida statiiv suudab taluda on 500 grammi.

Oma disaini poolest on Miggö Splat GoPro statiiv ülimalt kerge ja kompaktne (kaaluks vaid 75 grammi), kuid sellest hoolimata vägagi tugeva kehaehitusega. Selle silikooniga kaetud raam ning jalad on valmistatud tugevast metallist, mis kohandub iga pööramise ja väänamisega ning jääb ka talle antud vormi seejuures kindlalt ja stabiilselt hoidma. Ning kuna statiivil on koguni viis jalga, siis on selle kohandamine erinevatele pindadele asetamiseks lausa käkitegu. Lisaks statiivi keskel asetsevale kaamera kinnituskohale, leiab ühe lisakinnitusaugu ka statiivi jala küljest. Tänu sellele on seikluskaamerat võimalik paigaldada kas veidi kõrgemale (maksimaalne töökõrgus 7 cm) või hoopis kasutada kinnitusauku näiteks statiivi seinale riputamiseks.

Kui nüüd tunned, et Sinu elust on puudu just üks alati seiklusteks valmis ja ülimalt vastupidav statiiv, mis muudaks seikluskaameraga omanäoliste kaadrite püüdmise veelgi põnevamaks ja lihtsamaks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Miggö Spalt GoPro statiivi uueks omanikuks. Loomulikult leiad Miggö Splat GoPro statiivi ka meie veebikaubamajast koos teiste Miggo Splat seeria statiividega, mis on spetsiaalselt mõeldud nii hübriid- ja kompaktkaamerate kui ka peegelkaameratega kasutamiseks.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(393)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Miggö statiiv Splat GoPro, sinine
  • Kerge ja kompaktne statiiv
  • Paindlikud kummeeritud jalad
  • Võimaldab pildistada erisugustelt pindadelt
  • Sobib GoPro seikluskaameratele
Miggö statiiv Splat DSLM, sinine
  • Kerge ja kompaktne statiiv
  • Paindlikud kummeeritud jalad
  • Võimaldab pildistada erisugustelt pindadelt
  • Sobib hübriid- ja kompaktkaameratele
Miggö statiiv Splat DSLR, sinine
  • Kerge ja kompaktne statiiv
  • Paindlikud kummeeritud jalad
  • Võimaldab pildistada erisugustelt pindadelt
  • Sobib peegelkaameratele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga