Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #233: MPman mp3-mängija MP30WOMRED

Sellel nädalal oleme otsustanud veidi ajas tagasi minna ning tõsta rambivalgusesse toote, mida võib-olla nii mõnigi meist pole enam aastaid kasutanud, kuid sellegipoolest oleme siin ajaveebi toimetuses veendunud, et kahtlemata on endiselt tegemist ühe ütlemata kasuliku vidinaga kõikidele muusikasõpradele. Teie ette astub ülimalt kompaktne ja stiilne MPman mp3-mängija MP30WOMRED.

Just täpselt sellise MPman mp3-mängija MP30WOMRED loosime välja juba esmaspäeval. Sellel nädalal oleme aga viinud sisse väikese uuenduse loosimisprotsessis ning loosimine leiab aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Kuigi võib tunduda, et mp3-mängijad hakkavad vaikselt ajale jalgu jääma ja unustuste hõlma vajuma, sest paljud melomaanid ilmselt kuulavad liikvel olles muusikat oma nutitelefonist, siis MPman mp3-mängija puhul on tegemist niivõrd mugava seadmega, et suudab tõestada täielikult vastupidist. Nimelt on MPman loonud ühe ülimalt kompaktse disainiga mp3-mängija, mille kaasas kandmine pole mingisugune vaev, sest lisaks pea olematutele mõõtmetele ja kaalule on see varustatud veel ka mugava kinnitusklambriga, millega on lihtne see kas taskuääre või kotisahtli külge kinnitada, et pisike tegelane päris ära ei kaoks. Seejuures aga pole MPman mp3-mängija miski nõrguke – tugev alumiiniumist korpus tagab nii selle vastupidavuse kui ka annab seadmele stiilse välimuse.

Pisikeses keres peitub aga hulganisti funktsionaalsust ning kvaliteeti. Nimelt on MPman mp3-mängija varustatud hästiloetava taustavalgustusega ekraani ja mugavate juhtnuppudega, mille abil on nii menüüs liikumine kui ka laulude vahetamine ja helitugevuse reguleerimine ülilihtsaks tehtud. Oma lemmikmuusika saad seadmesse mängima panna kuni 16 GB suuruse microSD mälukaardi abil, mille jaoks asetseb mälukaardipesa seadme küljel. Lisaks on mp3-mängijal ka praktiline helisalvestuse funktsioon ning integreeritud aku, mille umbkaudseks kestvuseks on lubatud kuni 5 tundi. Samuti on komplektis kaasas lisaks veel ka kõrvaklapid ning USB laadimiskaabel.

Eelkõige tänu oma ülimalt kompaktsele disainile on MPman mp3-mängijaga muusika kuulamine eriti mugav just selliste tegevuste juures, kus pea labidasuuruse nutitelefoni kaasas kandmine oleks veidi tüütu või siis on muusika asemel prioriteediks hoopis aku säästmine – näiteks pikkadel reisidel, treeningsaalis rassides, metsajooksu tehes või Lõuna-Eesti küngaste vahel matkates. Kuid loomulikult sobib mp3-mängijat kasutada muusika kuulamiseks ka täiesti igapäevaste tegevuste juures, kas või lihtsalt seetõttu, et meie niigi ülekoormatud nutitelefonidele veidikene puhkust anda.

Kui nüüd tunned, et Sinu elust on puudu just üks ülimugav MPman mp3-mängija, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle MPman MP30WOMRED mp3-mängija uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle mp3-mängija ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(564)

Artiklis kirjeldatud tooted:
MPman mp3-mängija MP30WOMRED
  • Ideaalne kaaslane liikuvale inimesele
  • Kõrge helikvaliteet & kauakestev aku
  • microSD mälukaardipesa
  • Helisalvestuse funktsioon
  • Komplektis kõrvaklapid
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga