Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #232: Speedlink randmetugi LAX

Pole vahet, kas istud igapäevaselt tundide viisi arvuti taga tähtsaid Exceli tabeleid täites, ülemuse meilidele vastates, pilte töödeldes või ööpimeduseni Facebooki uudisvoogu kerides – pikaajaline arvutihiirega tegutsemine põhjustab varem või hiljem Sinu randmele ebameeldivat pinget, mis võib randme vajaliku toe ja puhkuse järele lausa karjuma panna. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Speedlink LAX randmetoe, mis aitab meie ajaveebi lugejatel oma töölauad veidi rohkem ergonoomilisemaks muuta.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 9 – Toomas Adams. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Töölaua ergonoomika on teema, millest tihtipeale kiputakse mööda vaatama, kuid tõenäoliselt on kõik arvutihiire kasutajad ühel hetkel tundnud randmes väsimust ja pinget hiire pikaajalisel ja sagedasel kasutamisel. Ning kuigi esmapilgul on lihtsam sellest murest lihtsalt mööda vaadata, siis pikemas perspektiivis võib selline väike asi nagu veidi väsinud ranne kaasa tuua ka muid tervisehädasid ning märkamatult saabki pinges randmest hoopis pinges küünarvars, õlad ja kael. Õnneks on võimalik kõiki neid hädasid vältida ühe sellise pisikese töölaua täiendusega nagu on seda Speedlink LAX randmetugi.

Speedlink LAX randmetoe näol on tegemist mugava ja pehme geeliga täidetud nii-öelda “padjakesega”, mis pakub sinu käele ja randmele vajalikku toetust ning ennetab käe väsimist hiire kasutamisel. Selle geeltäidis vormub just täpselt Sinu randme järgi, mis tähendab, et sellele toetamine on eriti mugav ja mõnus, kuid mis kõige tähtsam – see vähendab randmele osutatavat pinget. Seejuures lubab selle tiivakujuline disain randmelt vabalt liikuda ning kõik ükski tähtis ülesanne ei jää täitmata.

Randmetugi on kaetud siidiselt sileda kuid seejuures vastupidava riidega, mis muudab selle naha vastas eriti pehmeks ja meeldivaks. Lisaks on randmetoel ka libisemisvastane kummeeritud aluspind, mis hoiab selle väikese vidina Sinu töölaual alati kindlalt paigal. Samuti sobib Speedlink LAX randmetugi kasutamiseks nii vasaku- kui paremakäelistele ning kõigi hiiremattide ja lauapindadega.

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu ranne on igatahes sellise kaaslase endale ära teeninud, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki Speedlink LAX randmetugi ühe õnneliku kommenteerija omaks. Kui aga esmaspäevani tundub olevat liiga pikk aeg ning tunned, et vajad Speedlink LAX randmetuge kohe ja praegu, siis loomulikult leiad selle ka meie veebikaubamajast.

(449)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink randmetugi LAX, must (SL-6215-BK)
  • Ergonoomiline randmetugi
  • Tagab mugavuse hiire kasutamisel
  • Geeltäidis vormub ideaalselt randme järgi
  • Kummeeritud pind hoiab tuge kindlalt paigal
  • Sametiselt pehme pealispind
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga