Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #217: Platinet USB laadija 4xUSB 6800mAh + kaabel

Ideaalses maailmas ei peaks me kunagi enam muretsema oma nutiseadmete akude tühjenemise ja nende laadimise pärast. Hoiame pöidlaid, et selline helge tulevik ka kunagi saabuks. Kuid seniks aga peame leidma nutikaid ja praktilisi viise, kuidas kõikide energianäljas nutiseadmete laadimist võimalikult efektiivseks ja mugavaks muuta. Sellenädalane kasuliku vidina rubriigi peategelane peaks kindlasti meie elusid selles valdkonnas veidi lihtsamaks tegema – teie ette astub ülivõimas Platinet USB laadija 4×USB 6800mAh koos kaabliga.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 17 – Janno. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Pistikupesasid ning parajasti käepärast olevaid laadijaid on alati liiga vähe ja seda tavaliselt eriti just siis, kui näiteks nutitelefon või tahvelarvuti oma viimaseid hingetõmbeid tegemas on. Ning enne kui sa jõuadki üldse laadija järele haarata, ilmuvad justkui võluväel välja veel ka mõne pereliikme energianäljas nutiseadmed ning ongi jama majas. Platinet neljapesaline USB laadija ongi just täpselt selliste olukordade vältimiseks loodud. Nimelt on selle USB laadija iga USB pesa maksimaalseks väljundvooluks seatud 2,4 amprit, mis tähendabki, et laadija saab edukalt hakkama nii nutitelefoni kui ka näiteks tahvelarvuti korraliku täis laadimisega. Seejuures on aga seadme maksimaalne väljundvool kõigi USB pesade peale kokku lausa 6,8 amprit, mis teebki sellest USB laadijast erilise staari.

Platinet 4×USB laadija on varustatud Intelligent Charging tehnoloogiaga, mis tähendab, et laadija tunneb ära iga seadme energiavajaduse ning laeb neid vastavalt. Seega pole vahet, kas laadimist vajab nutitelefon, tahvelarvuti, akupank, GPS seade, aktiivsusmonitor, spordikell või veel hoopiski mõnu muu USB laetav seade – see Platinet USB laadija saab suurepäraselt nende seadmete eduka ja kiire täis laadmisega hakkama. Lisaks on USB laadija varustatud ka lühise kaitsega.

Disainilt on see Platinet USB laadija pigem tagasihoidlik, et vaikselt tahaplaanile sulanduda ning märkamatult Sinu seadmeid energiaga varustada. Suuruse poolest pole tegemist just eriti pisikese tegelasega, kuid seejuures aga on laadija valge läikega pealispind stiilne ning kindlasti ei riiva kuidagi silma ega riku Sinu toa üldpilti. Samuti väärib märkimist, et laadija on valmistatud tulekindlast materjalist ning komplektis on kaasas ka praktiline microUSB kaabel. Kui peaks aga tunduma, et nelja USB pesaga laadija on Sinu tavapäraste laadimisvajaduste jaoks siiski liiga palju, siis Photopointi veebikaubamajast leiab selle Platinet USB laadija nii-öelda väikevenna ehk Platinet 2×USB laadija, mis on siis varustatud kahe USB pesaga.

Kui nüüd tekkis tunne, et kõik Sinu laadimisprobleemid lahendaks just see Platinet neljapesaline USB laadija koos kaabliga, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba teisipäeval võibki see võimas USB laadija Sinu omaks saada. Kui aga teisipäevani tundub liiga pikka aeg olevat, siis leiad Platinet USB laadijad ka meie veebikaubamajast.

(850)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet USB laadija + kaabel 4xUSB 6800mA, valge (43724)
  • Nelja pesaga USB seinalaadija
  • Laeb enamikku USB kaudu laetavaid seadmeid
  • Intelligent Charging tehnoloogia
  • 2,4 A väljundvool võimaldab laadida ka tahvelarvutit
  • Maksimaalne väljundvool: 6,8 A
27.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga