Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #180: Speedlink mängupult Gamepad Strike NX PC Wireless

IMG_5509

Usun, et suvel on meil kõigil eesmärgiks võimalikult palju värskes õhus seigelda ning ega keegi väga toaseinte vahel konutada ei taha. Ometigi on ilmataat viimasel ajal vägagi tujukalt meid vihmaste ilmadega kostitanud, mistõttu oleme siiski sunnitud ka tubaseid tegevusi enda meelelahutuseks leidma. Seetõttu olemegi selle nädala kasuliku vidina rubriigi peakangelaskes valinud Speedlink mängupuldi Gamepad Strike NX PC Wireless, et vihmased ilmad kiiremini mööduksid.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 9 – HenryR. Võtame võitjaga peatselt ühendust!

IMG_5507

Kui palju kordi oled arvutiga rallimänge mängides mõelnud, et viskaksid hea meelega klaviatuuri ja hiire põõsasse, sest isegi seal oleks nendest rohkem kasu? Eeldatavasti vähemalt mõni lugejatest on sellise probleemiga kimpus olnud ning Strike NX PC Wireless juhtmevaba mängupult on valmis hea meelega appi tõttama. Oled Sa siis mängur, kes valdab meisterlikult igat uut PC mängu või naudib hoopis aeg-ajalt nostalgiat tekitavaid vanu klassikuid – Strike NX PC Wireless saab hakkama praktiliselt kõikide PC mängudega, kuna XInput ning DirectInput väljundrežiimide vahetamine on kasutajale vägagi hõlpsaks tehtud.

IMG_5514

Speedlink on Strike NX PC Wireless loomisel silmas pidanud eelkõige kasutajasõbralikkust ning ergonoomilisust. Seejuures on kasutajal puldiga väga mugav toimetada, kuna Strike NX PC Wireless istub kätte nagu valatult ning kõiki nuppe ja juhtkange on ülimugav käsitleda. Puldil on 2 analoog juhtkangi, 2 analoog õlapäästikut, 2 õlaklahvi, nooleklahvid, 4 mugavat lülitit ning lisaks tagasi-, stardi- ja režiiminupud. Lisaks on see Speedlink mängupult varustatud ka sisseehitatud vibratsioonirežiimiga, mis tagab veelgi parema mänguelamuse ning aitab toimuval hästi silma peal hoida.

IMG_5512

Mis aga peamine – tegemist on täielikult juhtmevaba mängupuldiga, kuna töötab kuni 8 tundi kestva liitium-ion aku toitel. Seejuures piisab 2-3 tunnist laadimisest, et juhtmevaba mänguaega täiel rinnal nautida. Seega on selle Speedlink mängupuldiga Sul täielik vabadus pingelisel hetkel vehkida puldiga täpselt nii palju, kui süda ihkab (kuniks see siiski jääb 10 meetri raadiusesse ning kaasmängijad selle tagajärjel vastu vahtimist ei saa). Komplektis on kaasas ka 1,8-meetrine USB-kaabel, millega on puldi laadimine väga mugavaks tehtud, mis tähendab, et ka keset mängukeerist on võimalik pult laadima panna ning mängu jätkata.

IMG_5494

Kui Speedlink mängupult Gamepad NX PC Wireless pani sinu sisemise mänguri südame kiiremini tuksuma ning tekkis tunne, et just see pult on Sinu elus puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning ehk naeratab loosõnn just Sulle. Kui aga üldse oodata ei kannata, siis meie veebipood aitab alati hädast välja.

(731)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink Gamepad Strike NX PC Wireless (SL-650100-BK) Pult, mis annab täieliku vabaduse ja kontrolli kogu mängu üle, sobib kõikide Windows'i mängudega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga