Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kas Sinul on juba need suve must-have tooted?

Suvi on m-õ-n-u-s! Päevad on pikad ja nendesse mahub palju. Suveplaanid võivad hõlmata endas matku, road-trippe, muusikafestivale ja niisama mõnusaid koduseid maasikalõhnalisi koosviibimisi. Et need vahvad hetked eriti täiuslikud oleks, oleme välja toonud mõned olulisemad tooted, mis võiksid Sinu puhkust veelgi täiuslikumaks muuta.

1. Akupank

Pikemateks väliüritusteks, kus elekterit napib (festivalid, matkad ja saarereisid) on hea omada korraliku ja võimsat akupanka. Tänu akupangale ei pea Sa muusikafestivalil ühtegi esinejat akulaadimisjärjekorra pärast maha magama ning võid veenduda, et ka WC-järjekorras kaduma läinud sõbrad pärast telefonitsi üles leiad. Akupanga abil on Sinu nutitelefon tegudeks alati valmis. Üheks selliseks töökindlaks akupangaks võiks olla näiteks Platinet akupank 10000mAh Fabric Braided LiPo 2.1A, mis võimaldab korraga laadida isegi kahte seadet.

2. E-luger

Kui oled tõeline raamatuhai ning armastad lugeda ka kodust väljaspool – rannas, metsas või rongis, siis tasub mõelda ühe korraliku e-lugeri peale.  Amazon Kindle abil on terve raamaturiiul kustahes viibides alati kaasas. Sealjuures ei nihesta selle kaasas tassimine ka õlgu paigast.

3. Telk

Suvel ringi liikudes on kindlasti oluline ka kvaliteetne ja ilmastikukindel telk, mida saad igal hetkel sobivas kohas puhkamiseks püsti visata. Telgi omamine annab suvel ringi liikudes lõputu vabaduse ning võimaldab peatuda täpselt seal, kus hing parajasti ihkab. Photopoint soovitab omalt poolt näiteks kuni kolmele inimesele sobilikku telki High Peak Beaver 3, milles kahekesi magades hea mõnus laiutada on.

4. Magamiskott

Et telgis magades varbad külmast siniseks ei läheks, tasub mõelda korraliku ja sooja magamiskoti peale. Magamiskott on asendamatu abimees ka suvisteks lastelaagriteks, et kogu magamisvarustus ühe tükina mugavalt kotti mahutada ja selles unne vajuda. Või hoopistükis lõbusat traditsioonilist kotijooksu harrastada. Photopointi valikuks on seekord soodne ja kvaliteetne High Peak magamiskott Easy Travel.

5. Putukavõrk

Sääsed – kui ka Sinus see s-tähega sõna natuke külmavärinaid tekitab ning nendest kuuekoivalistest juba parajalt väsinud oled. Ning samal ajal ka värsket õhku tuppa ihkad… siis võib Sulle meeldida mõte ühest korralikust sääsevõrgust.  Kui sa ei taha, et suveõhtud ja uinumised “sääsepinina-käeplaksu” ansambli saatel mööduks, tasuks kindlasti kõik suuremad ligipääsud vastavate võrkudega sulgeda. Photopoint soovitab uste ette lihtsasti paigaldatavat Rolson magnetiga putukavõrku.

6. Ventilaator

Ventilaatorid on viimastel suvedel näidanud ennast tõelise elupäästjana. Kui ka Sind vaevab kuumusest nõretav keha, siis äkki kulub ka Sulle üks selline tuuletekitaja marjaks ära. Üks selline korralik abimees on näiteks reguleeritava jalaga Platinet põrandaventilaator.

7. Juhtmevabad kõlarid 

Laagriplatsil süüa tehes või mererannas päevitades on mõnus meeleolu tekitamiseks taustaks ka muusikat kuulata. Selleks on ideaalne pista kotti üks pisike juhtmevaba kõlar. Üks selline asjalik kõlar võiks olla näiteks kolmes toonis saadaolev Platinet Cross juhtmevaba kõlar.

8. Telefoni autohoidikud ja USB-autolaadijad

Pikematel road-trippidel on tõelised SOS-tooted autohoidikud ja USB-autolaadijad. Kui ka Sinul veel üks nendest puudub, siis vaata kindlasti, mida meie veebipood selle vajaduse rahuldamiseks pakub. Photopointi hinnangul võiksid igale autojuhile meeldida näiteks stiilne Platinet autolaadija ja magnetiline Omega telefonihoidja.

9. Kiirpildikaamera

Kiirpildikaamera omamiseks ei pea sa olema fotograaf. Kui sul on tahtmine oma äge suvi fotodele jäädvustada, on see vinge leiutis sind valmis täisautomaatselt teenima. Kiirpildikaamera ilmutab pildi vaid mõne hetkega, seega on need koheselt käega katsutavad ja valmis seinale riputamiseks või sõpradele jagamiseks.  Suviste tegemiste jäädvustamiseks on näiteks üks ideaalne eksemplar Polaroid OneStep 2 VF Everything Box, mis on muuhulgas ka mõnusates suvistes värvitoonides.

10. Seikluskaamera

Kui tahad möllata nii vees kui maapeal ja oma suveseiklusi ka videole jäädvustada, tasub mõelda ka korraliku ja stabiilse seikluskaamera peale. Kõige seiklusjanulisemate suvenautlejate jaoks on vahva reisikaaslane näiteks väga populaarne GoPro Hero 7.

Kõik suveks vajaliku leiad Photopointi veebipoest>>

(374)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga