Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Skullcandy Double Agent juhtmevabad kõrvaklapid

Postitas: Lauri

Kõrvaklappidest voogav meloodia on minu kuulmekanalitele vaat et enam mokkamööda kui kõlaritest õhku paisatud helilained. Kõrvaklappide küljes rippuval juhtmel on aga lausa imepärane omadus end kõikvõimalike olematute nurkade taha kinni haakida.

Skullcandy on leidnud sellele probleemile geniaalse lahenduse. MP3-mängijaga varustatud juhtmeta töötavate kõrvaklappidega on nad hangeldanud ennegi. Midagi nii geniaalselt lihtsat ning funktsionaalset annab aga otsida:

Skullcandy uutesse Double Agent kõrvaklappidesse saab libistada pisikese SD mälukaardi. Klapid saab ühendada USB-kaabli abil arvutiga – nii saab SD kaardile salvestada muusikafaile või muud vajalikku (klapid toimivad ideaalselt ka tavalise SD-mälukaardilugejana).

USB kaabli abil toimub ka aku laadimine. Viimane peab muusikat kuulates vastu kuni kaheksa tundi. Laadimine võtab aega poolteist tundi. Kõigele lisaks saab klapid soovi korral ühendada ükskõik millisesse 3,5 mm kõrvaklappide sisendit omavasse seadmesse ning kuulata muusikat harjumuspärasel ketistatud viisil.

Kui ei usu, vaata ise:

Nagu kõik Skullcandy kvaliteetsed kõrvaklapid, on ka Double Agent 30.49€ seeria padjandid pilkupüüdvas, läpipaistvas plastpakendis. Klappidega on kaasas SanDisk`i 1GB SD kaart. Seda võib näha kõige keskel. Kaart on maskeeritud punase Skullcandy kleebisega.

Alumises mustas karbis on USB kaabel, 3,5 mm kaabel kõrvaklappide ühendamiseks arvuti või kaasaskantava meediaseadmega ja kasutusjuhendid.

Lisaks mustadele klappidele on saadaval ka rõõmsamates toonides helerohelised 96.82€ ning oranžikas-pruunid 113.71€ Double Agent klapid.

Mustad klapid 30.49€ on minimalistliku valge kujundusega. Parempoolse elemendi allosas on kummist katted – ülemise, pisikese taga on USB- ja 3,5mm kõrvaklappide port, alumise ja suurema taga on aga SD-kaardi pesa. Viimase all olev heledam laik on sinine LED-indikaator. Kui kõrvaklappid sisse lülitada, lööb ka see särama.

SD kaardi saab pesast kätte nagu tavaliste kompaktkaamerate puhul – peale vajutades. Suurte sõrmede omanike jaoks võib see protsess veidi keeruliseks osutuda.

Kõrvaklappidega on kaasas 1GB suurune SD-mälukaart. Tehniliste andmete kohaselt tunnistab Double Agent aga kuni 4GB mahutavaid SD-kaarte. Neli GB on juba muljetavaldav arv tunde muusikat.

Parema klapi peal on ka viis kummeeritud kontrollnuppu: ülal on kaks nuppu helitugevuse reguleerimiseks, all on kaks nuppu eelmise ja järgmise laulu algusse navigeerimiseks. Keskmisest nupust saab kõrvaklapid sisse ja välja lülitada ning valitud muusikapala mängima panna.

Seega on SD-kaardil olevate muusikafailide seas navigeerimine lineaarne ja ülimalt piiratud. Faile saab mängida vaid selles järjekorras nagu need mälukaardile salvestatud on. Ühegigasest mälukaardist on muusikafailide jaoks järelikult rohkem kui küllalt – kui ma tahan kuulata näiteks 200ndat lugu, pean ma edasi-nuppu vajutama 199 korda.

Kõrvaklapid on kerged ning neid saab suurepäraselt kotti pistmiseks kokku klapitada. Klappide ümber on pehmed nahkpadjandid  – need on küll veidi väiksemad, kui minu suurtele kõrvadele meeldiks, aga soonima ei hakka.

USB-juhtme abil saab klappide akut laadida ning SD-kaardi peale arvutist lugusid tõmmata.

3,5 mm kõrvaklappide juhtmega saab Double Agent`i kasutada nagu tavalisi kõrvaklappe.

Skullcandy Double Agent juhtmevabad, SD kaardilt lugusi mängida oskavad kõrvaklapid jõuavad Photopointi poodidesse müügile juba täna-homme. Veebipoes näeb nii rohelisi, pruune kui ka musti klappe juba praegu:

Skullcandy Double Agent must 30.49€
Skullcandy Double Agent pruun 113.71€
Skullcandy Double Agent roheline 96.82€

(511)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon randmerihm E1 Randmerihm parandab oluliselt kaamera käespüsimist vertikaalformaadis pildistamisel.
Soligor vaherõngaste komplekt Minoltale Soligor vaherõngaste komplekt Minoltale AFx (12/20/36mm).
Soligor vaherõngaste komplekt Nikonile Soligor vaherõngaste komplekt Nikonile AF (12/20/36mm).
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga