Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Roccat Kone+

Kahe aasta eest, kui Roccat oma Kone valmis sai, nimetasin selle siinsamas PP ajaveebis maailma parimaks mängurhiireks. Sellest ajast peale on poelettidele voolanud palju mängurhiiri – vingemad neist veelgi paremate andmete ja võimalustega, kui Kone seda omal ajal oli.

Nüüd on aga Photopointi poodidesse jõudnud Roccat Kone+ 81.32€. Algse Kone järeltulija, mis kõigi mängurite silmalaud härdalt võbelema kisub. Oma 6000 dpi tundlikkuse, parandatud juhtnuppude ja ratta, EasyShift funktsiooni, kalibreeritava sensori, seadistatava töökõrguse ja sadade draiveripõhiste seadistusvõimalustega on see kohe päris kindlasti  maailma parim mängurhiir:

Karbis on: Roccat Kone+, kaaluvihid, kasutusjuhend, draiver CD-plaadil ja Roccati klubikaart.


Väliselt on uue Kone üldine disain ja kuju sarnane senisega. Esiküljel helendava Roccati logoga kaunistatud märgi vahetab välja hiire esiosale kantud suurem, hõbedane logo.


Kone+ on mõeldud eelkõige suuremate kämmaldega mängurite jaoks. Pisema hiirega harjunud käele võib Kone esialgu väga suur ja kõikehõlmav tunduda. Aga mitte kauaks.

Kõige olulisemaks silmaga nähtavaks muudatuseks on kahtlemata hiire peal olevad nupud ning iseäranis rullik. Viimase kallal on kõvasti vaeva nähtud – sõrmesõbralikkuse suurendamiseks on selle kummeeritud pealispind reljeefne ning ratta keerdastmed on rullikut liigutades teineteisest märksa selgemini eristatavad. Rullik toimib ka alla vajutatava ning mõlemale poole küljele vajutatava nupuna.

Kone+ peal olevad nupud on suuremad ning kergesti vajutatavad. Sarnaselt Roccati viimastele hiirtele Pyra 40.66€ ja Pyra Wireless 60.99€ on ka Kone+ mudelil nn EasyShift funktsioon. See tähendab, et iga hiirenupu alla saab seadistada kaks käsklust. Teine käsklus on aktiveeritav Shift-funktsiooni nuppu (seadistatav ükskõik millise nupu funktsiooniks) ja mingit teist nuppu üheaegselt alla vajutades.

Kone+ on imselt maailma suurima tundlikkusega hiir – 6000 dpi. Tegelikult ei jää ju Razeri Imperator 71.16€ oma 5600 dpi-ga palju maha. Siiski on Roccatil ka muud pakkuda – Hiire sensorit saab vastavalt kasutatavale hiirematile kalibreerida. Samuti saab seadistada hiire töökõrgust ehk määratleda, kui kõrgel hiirematist sensor veel jälgi ajab.

Suured teflonist padjandid tagavad hea libisemise

Ka kaaluvihtide süsteem on muutunud senisest mõistlikumaks. Enne olid Konel kasutusel erinevad klotsid – 5 g, 10 g, 15 g ja 20g. Nüüd on aga neli pisikest viiegrammist vihti, mida saab omavahel kombineerida. Samamoodi nagu Speedlink Kudos mängurhiirel.

Roccat Kone+ 81.32€ vs Roccat Kone 71.16€

Kone+ tõeline üleolek kõigist teistest mängurhiirtest saab aga iseäranis selgeks selle draiverit vaadeldes. Roccati sõnul on Kone nn “Max Customization” (maksimaalselt seadistatav) hiir. Seda ta ka tõepoolest on. Alloleva viie ekraanipauguga saab vaid veidi aimu, mida kõike selle hiire puhul seadistada võimalik on. Peagi loodame ka Digitesti veebilehel valmis saada korraliku ülevaate Kone+ kohta, kus sedasama draiverit juba video vormis näha saab.

Roccat Kone+ Photopointis: 1299.- 81.32€

(276)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Roccat hiir Kone+ Max ROC-11-800 ROCCATi kuumim uus relv, täiustatud
Razer hiir Imperator Razer Imperator pole lihtsalt mingi hiir, see on osa mänguri käest
Roccat hiir Kone Max ROC-11-501 Roccat Kone on valmistatud olema parim mängureile suunatud hiir maailmas.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga