Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi aasta suurim soodusmüük – “Punane Pühapäev”!

Punane Pühapäev

Juba 10+ aastat tagasi, enne kui Ameerika suured ostupühad “copy-pastena” Eestisse imbusid, otsustasime Photopointis, et Ameerikat me ei tee, vaid loome enda ostumöllu – sündis Punane Pühapäev“.

Sellel pühapäeval, 12. novembril oleme taas proovile panemas nii veebikaubamaja serverite kui Photopointi logistikakeskuse võimekustToimuma saab Photopointi aasta suurim soodusmüük – Punane Pühapäev!

 

Punane Pühapäev (2023)

Punasel Pühapäeval on kõik Photopointis müügil olevad kaubad ja pakutavad (fotot)teenused tavapärasest kehtivast hinnast ERITI SOODSAD. Pane tähele, et (lisa)allahindlus rakendub veebikaubamaja ostukorvis ja esinduskauplustes koha peal vähemalt 5€ tellimuse puhul.

  • Photopointi esinduskauplustes Tallinnas ja Tartus on kuni 26% soodustusega või isegi rohkem (vähemalt 5€ tellimuse/ostu puhul):
    • kõik tooted kehtivatest hindadest;
    • dokumendifotod, vanade fotode skaneerimine/VHS- kassettide digitaliseerimine, paberfotode tellimine ja kõik muud teenused;
    • fototehnika rentimine Rocca al Mare Photopointi või Tartu Kvartali Photopointi kauplustest;
    • PS! kaupluses olevatel hinnasiltidel on tavapärased hinnad. Küsi huvi pakkuva toote allahindluse protsenti teenindajalt või vaata kaupluse tahvelarvuti kaudu Photopointi veebist. Lisaallahindlus rakendub vähemalt 5€ ostu/tellimuse puhul.

 

Pane tähele, et:

  • www.photopoint.ee kaubamajas rakendub (lisa)allahindlus ostukorvis vähemalt 5€ ostul. Nii et vaata välja mida vajad ja lisa need pühapäeval ostukorvi – kui tellimuse summa on vähemalt 5€, siis näed täpselt ära, kui palju kokku säästad. Ja see sääst on tavapärasest kindlasti suurem! 
  • Punase Pühapäeva soodustust ei saa kombineerida teiste soodustustega s.t sooduskoode ei saa kasutada (v.a kliendikaardi soodustused);
  • kampaania ei laiene Photopointi kinkekaartidele;
  • Kui toode on otsas – ükskõik kas esinduskaupluses või e-poes – siis seda punase pühapäeva ajal osta ega tellida ei saa;
  • Punasel Pühapäeval ega Punaseks Pühapäevaks kaupu broneerida ei saa.
  • www.photopoint.ee/kampaaniad lehel välja toodud aktiivsed pakkumised kehtivad ka Punasel Pühapäeval.

 

Võimaluse korral eelista veebikaubamaja

Soovitame suurel soodusmüügi päeval võimalusel teha ostud juba 2016. aastal Eesti kõige kasutajasõbralikumaks veebikaubamajaks valitud photopoint.ee kaubamajast. Miks? Siin on põhjused:

  • veebikaubamaja on alati avatud ja järjekordi ei ole;
  • veebikaubamajas näed kogu kaubavalikut olenemata sellest, millises esinduskaupluses konkreetne toode parasjagu on. Ja saad kõiki neid kaupu ka kohe osta;
  • veebikaubamaja tootevalik on kordades suurem kui esinduskaupluses. Valikus on üle 900 000 toote!;
  • veebikaubamaja tootevalik on tunduvalt mitmekesisem kui esinduskauplustes. Lisaks digi- ja fototehnikale saab e-poest osta ka mänguasju, tööriistu, kosmeetikat, parfüüme, kummikuid, mööblit, jõulukaupu jne…
  • veebikaubamajas algab Punane Pühapäev juba 12. novembri esimesel sekundil. Südaööl kell 00:00. See on 10 tundi enne kui esinduskauplused pühapäeva hommikul kell 10:00 oma uksed avavad (vaata kaupluste lahtiolekuaegu siin);
  • vaid veebikaubamajast tellides on sul õigus 14 päeva jooksul pärast ostu toode tagastada – juhul, kui see sulle mingil põhjusel meeldima ei peaks;
  • veebikaubamajast ostes on tasuta transport nii pakiautomaati kui ka kulleriga koju kõikidele ostudele, mille kogusumma algab alates 99€.
  • veebikaubamajast Photopointi esinduskauplustesse kauba tellimine on alati 0€ olenemata ostusmmast.

 

Tohtu valikuga Photopointi veebipood asub vanal heal aadressil: www.photopoint.ee

 

Järelmaksuga ostmine Punasel Pühapäeval

Sinu juba ammu ihaldatud toode on Punasel Pühapäeval ülihea hinnaga, aga nagu kiuste on kuulõpuks vabad vahendid otsas? Ära muretse, sest nii meie esinduskauplustes kui veebikaubamajas saad mugavalt ja kiirelt sõlmida järelmaksu lepinguid.

Muide, 2023. aasta lõpuni on Inbank järelmaksu lepingutasu 0 € ja sissemakse alates 0 € – saad toote kohe kätte, aga ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saad maksta osamaksete kaupa. Lisaks loosime kõigi ostu sooritanud klientide vahel välja Xiaomi Robot Vacuum E10 robottolmuimeja (väärtus 179€).

Juhime aga tähelepanu sellele, et järelmaksutaotluse tegemisel ei broneerita ostetavat toodet. See tähendab, et kui taotluse menetlemine võtab aega, võib toode taotluse kinnitamise ja ostuprotsessi lukustumise hetkeks juba otsas olla. Kindlasti tutvu järelmaksu tingimustega!

 

Mida ma nüüd tegema peaksin?

Eelnevad suurmüügid on näidanud, et osadel klientidel tekkis veebikaubamajast või esinduskauplusest ostes takistusi tasumisega. Põhjuseks – klientide internetipanga või pangakaartide liiga väikesed limiidid. Seega palume kõigil, kes plaanivad Punasest Pühapäevast osa võtta, vaadata üle enda internetipanga ja pangakaartide limiidid ning vajadusel neid suuremaks seada.

Punane pühapäev algab Photopointi veebikaubamajas juba 12. novembri südaöö esimestel minutitel, kell 00:00 ning Photopointi esinduskauplustes alates poe avamisest pühapäeva hommikul.

Astu pühapäeval Photopointist läbi – ükskõik, kas veebipoest või pärispoest. Siis näed oma silmaga, kui punane see pühapäev on. Kui soovid tellida soodsaid paberfotosid, siis pane failid juba valmis. Kui vajad jõulukingitust, siis võid selle juba nüüd välja vaadata.

See on tõepoolest aasta suurim soodusmüük Photopointis – kindlasti hoia silma peal nii Photopointi ajaveebil kui meie Facebooki lehel, et saaksid teada kõige parematest pakkumistest ja olulisest infost.

 

Meeletut Punast Pühapäeva!

 

Mitte lihtsalt Photopoint. Meil on ka:

LEGOD | JÕULUKAUBAD | OBJEKTIIVID

 SPORT & HOBI | KINGIIDEED | SEKSUAALTERVIS | ARVUTI & IT

 

PhotoExpress Online ja PhotoExpress Pro kehtib soodustus ainult fotodele (vähemalt 5€ tellimusel) – lisatoodetele ja transpordile see ei kehti. Lisagarantiile ja kindlustusele kampaania ei kehti. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(4883)

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast