Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

HTC uued nutitelefonid Touch Pro 2 ning Touch Diamond 2

Postitas: Lauri

Eile algas Hispaanias, Barcelonas maailma suurim mobiilsidele orienteeritud mess/istung MWC 2009 (Mobile World Congress 2009).

Avapäeval ei antud ajakirjanikele ja blogijaile armu ning nii esitlesid oma uusi mobiiltelefone pea kõik, kes selliseid seadmeid vähegi meisterdada suudavad. Tuntumatest tegijatest olid esindatud Nokia, Palm, Samsung, Sony Ericsson, LG, Acer, Asus…

Ja muidugi HTC. Viimane tõi välja uued mudelid oma Touch-seerias: HTC Touch Pro 2 ning HTC Touch Diamond 2. Nagu nimigi ütleb, on need täiustatud variandid vanadest olijatest Touch Pro 141.32€ ning Touch Diamond 141.32€.

Need kaks uut telefoni jagavad samu tähtsamaid muudatusi kasutajaliideses. Näiteks on võimalik vaadata ühest ja samast kohast – kontaktikaardilt – kogu suhtlusajalugu vastava inimesega. Hõlmaku see siis tekstisõnumeid, saadetud ja vastuvõetud e-maile, video- või audiovestlusi.

Touch Diamond 2 ja Touch Pro 2 on esimesed mudelid, mis omavad HTC uut “Push Internet” tehnoloogia. Viimane aitab HTC sõnul kiirendada veebilehtede ning muude failide allalaadimisi.

HTC Touch Pro 2

HTC Touch Pro 2 on eelkäijaga võrreldes teinud läbi väliselt päris palju muudatusi. Üks peamisi on klaviatuur. Nupud sellel on nüüd reljeefsed, senisest suuremad ning nende vahel on senisest enam ruumi.

Kui HTC Touch Pro oli lihtsalt lahti libistatav, siis uue mudeli ekraani saab lahtises olekus ka nurga alla keerata. Ja mitte ainult ühe fikseeritud nurga alla, vaid nii, nagu parasjagu vaja.

Telefonil on 3,6″ puutetundlik LCD-ekraan (480×800 pikslit), Ekraani all on horisontaalne riba suumimise jaoks. Touch Pro 2 tagaküljel on 3,6 MP fotokaamera.

Kui telefon asetada telefonikõne ajal lauale, tagakülg ülevalpool, käivitub automaatselt käed-vaba režiim.

Vestluspartneri hääl kostub nüüd telefoni eesmise kõlari asemel kõlaritest telefoni tagaküljel. Just nimelt kõlaritest, sest Touch Pro 2 mobiiltelefonil on kaks kõlarit, mis asetsevad tumedama, ringja ala sees. Ka mikrofone on mobiiltelefonil kaks. Üks ala- teine ülaääres.

Tagumise kaamerasilma all on mute-nupp. Kui telefon lebab laual ning te räägite kellegiga käed-vaba režiimil, saab vajadusel seda nuppu vajutada. Punane tuli läheb põlema ning vestluspartner ei kuule sel ajal öeldud ülisalajasi fraase.

HTC Touch Pro 2 HTC veebilehel.

HTC Touch Diamond 2

HTC Touch Diamond 2 on oma eelkäijast veidi suuremate mõõtmetega – 107,85 X 53,1 X 13,7 mm (vs 102 mm X 51 mm X 11.35 mm). See on võimaldanud uuele mudelile lisada ka suurema puutetundliku ekraani – 3,2″ (vs 2,8″). Piksleid mahub ekraanile küll sama palju nagu enne kuid selle eest on nüüd teksti võimalik lugeda märksa vähem vesiste silmadega.

HTC väidab, et uue Diamondi aku kestab koguni 50% kauem kui vana olija oma. Diamond 2 omab 5 MP fotokaamerat, 512 MB ROM/288 MB RAM mälu (saab veelgi suurendada Micro SD kaardi lisamisega) ning 528 MHZ protsessorit.

HTC Touch Diamond 2 HTC veebilehel.

Mõlemal telefonil on sisseehitatud GPS vastuvõtja. HTC lubab, et Diamond 2 hakatakse Euroopasse tarnima käesoleva aasta teise kvartali algul. Pro 2 lubatakse müügivalmis seada peagi kättejõudval suvel.

(223)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pentax Optio H90 SUPERKIT valge 12,1 megapikslit, 5× optiline suum (35 mm ekvivalendina 28-140 mm), 32 MB sisemälu, 2,7" LCD ekraan, näo- ja naeratuse tuvastus, HD video, kiire sarivõte, liitiumaku.
Pentax Optio H90 SUPERKIT must/hõbedane 12,1 megapikslit, 5× optiline suum (35 mm ekvivalendina 28-140 mm), 32 MB sisemälu, 2,7" LCD ekraan, näo- ja naeratuse tuvastus, HD video, kiire sarivõte, liitiumaku.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga