Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Galaxy Buds+ kui Samsungi vastulöök Apple AirPods Pro’le

Galaxy Buds+

Kõrvaklapiäris liiguvad tänapäeval miljardid eurod või dollarid. See on magus suutäis, millest ükski suurem ja väiksem tegija ilma ei taha jääda. Nii tutvustas Samsung äsja avalikkusele oma värsket versiooni Samsung Galaxy Buds juhtmevabadest kõrvaklappidest – saage tuttavaks Samsung Galaxy Buds+.

Kui Apple AirPods Pro oli suur hüpe edasi Apple’i eelmise põlvkonna AirPods’idest, siis Samsung on proovinud seda korrata oma Galaxy Buds uusversiooniga. Ehkki Buds+ ei paku aktiivset mürasummutust, on märkimisväärselt paranenud klappide aku vastupidavus. Reaalsuses on see peaaegu kahekordistunud – varasema 6 tunni asemel peavad nüüd klapid ühe laadimisega vastu tervelt 11 tundi. Paraku piisab nende laadimiskarbist vaid ühekordseks laadimiseks, mis annab kokku kasutusaega 22 tundi. See pole küll nii hea nagu konkurentide 24 ja rohkem tundi, kuid samas pole põhjust ka häbeneda.

Teise märkimisväärse plussina on paranenud helikvaliteet. Ehkki võimalust uusi klappe kuulata pole olnud kuigi paljudel, võib helikvaliteedi paranemist eeldada ka lihtsat talupojaloogikat kasutades – kui eelmise põlvkonna Buds’idel oli vaid üks dünaamiline helidraiver, siis Buds+-il on neid juba kaks. Kuigi Samsung ise räägib uute klappide puhul midagi heli “stuudiokvaliteedist”, siis võtame meie seda siiski pigem poeetilise liialdusena. Viimase olulise uuendusena on Samsung Buds+-ile lisanud ka ühe mikrofoni kõnekvaliteedi parandamiseks. Kas ja kuidas sellest abi on, selgub juba hiljem tooteid omavahel võrreldes.

juhtmevabad kõrvaklapid

Võibolla kõige suurem pluss uute Buds’ide puhul on nende võimekus olla ühenduses mitme Bluetooth seadmega korraga. Nii saate näiteks vaadata klappe kasutades telekat, olles samas ühenduses ka oma telefoniga. Vanad Buds’id said korraga ühenduses olla vaid ühe seadmega. Väikese kivina AirPods’ide kapsaaeda on Samsung valmis teinud Buds+ rakenduse ka iOS-i tarvis. Asjatundjate arvates, aga on AirPods’idel Galaxy Buds+-i ees siiski mõned plussid iPhone’i kasutajate jaoks. Hinna poolest on Galaxy Buds+ pigem tavaliste AirPods’idega ühest klassist. Kuuldavasti peaks Galaxy Buds+-i hinnaks tulema kuskil 140-150 eurot.  

Allikas: Digital Trends

(505)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga