Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Eksklusiivne Polaroid I-2 on kvaliteetkaamera kiirpildimeistritele

Polaroid I-2

Uhiuus tippklassi Polaroid I-2 ühendab endas traditsioonilise analoogkaamera kogemuse kaasaegse kaameratehnoloogiaga, et seada kiirfotograafias täiesti uus ja enneolematu teetähis.

Muide, Polaroid I-2 on kõigile huvilistele laenutamiseks olemas Photopointi rendis – nii Tallinnas kui Tartus!

Polaroid I-2 funktsionaalsus

I-2 on varustatud Polaroidi kõigi aegade kõige teravama objektiivi ja käsitsi seadistamise võimalustega, mis koostöös tagavad erakordse pildikvaliteedi ja annavad fotograafidele töövahendi loominguliste püüdluste teostamiseks. 

“Juba pikka aega oli meie unistuseks teha jälle üks kõrgekvaliteediline Polaroid kaamera ja anda inimestele analoogfotograafia maailmas rohkem vabadust – võimalust valida, nagu soovisid paljud kirglikud fotograafid,” ütles Polaroidi tegevjuht Oskar Smolokowski.

“I-2 väljatöötamiseks laiendasime oma insenerimeeskonda ja veetsime rohkem kui neli aastat projekteerides ja viimistledes iga selle kaamera detaili. See on kõige suutlikum kaamera, mille oleme siiani loonud ja tõeline verstapost meie teekonnal.”

Polaroid I-2 südameks on pidevalt automaatselt teravustav kolme läätsega objektiiv, mis on võimeline tegema teravamaid kaadreid kõigist varasematest Polaroidi integreeritud filme (integral film) kasutavatest kiirpildikaameratest.

Valgusjõuline objektiiv tagab samas suurepärase pildistatava objekti eraldamise taustast. Objektiiv disainiti koostöös Jaapani optikainseneridega, kellel on aastakümnete pikkune kogemus tähelepanuväärsete objektiivide väljatöötamisel.  

POLAROID I-2

Autofookus kasutab täiel määral objektiivi LiDAR (light detection and ranging) anduri eeliseid – tuvastades täpselt objekti kauguse ning seades fookuse automaatselt õigesse kohta. LiDAR võimaldab pikemat teravustamisulatust ning on lisaks keerulistes valgusoludes usaldusväärsem.

I-2 on esimene Polaroidi integreeritud filmikaamera, mis võimaldab pildistamisseadete käsitsi muutmist, et anda kasutajatele suurem loominguline vabadus.

Suur ja ere pildiotsija pakub traditsioonilist optilist vaatluskogemust ning kaamera seaded kuvatakse integreeritud ekraani abil. Säriaeg, avaarv ja kuus erinevat pildistamisrežiimi on valitavad otse kaamerast.  

POLAROID I-2

Polaroid I-2 on esimene kiirpildikaamera, milles saab kasutada  i-Type, Polaroid 600 ja SX-70 filme ning mille objektiivi ette saab kinnitada 49 mm keermega filtreid.  

I-2 disain on toetab täiel määral tema funktsionaalsust. Kogu kaamera ehitati lähtudes objektiivist ja kaamera käsitsi juhtimise võimalikkusest. Korpuse kvaliteetsed materjalid ja kaasaegne välimus  lasevad samas siiski eksimatult ära tunda Polaroidi. 

Polaroid I-2 on siiski loodud digitaalajastul ning sellel on Bluetooth-ühenduvus ning sellest tulenevalt püsivara juhtmevaba uuendamise võimalus ning kaamera täielikku kaugjuhtimist võimaldav nutirakendus.  

Coco Capitán, Kotori Kawashima ja Max Siedentopf olid esimesed kunstnikud, kes proovisid uut I-2 kaamerat. Polaroid tellis neilt tööd kampaania “Imperfektsionistid” jaoks, mille eesmärk on tähistada kaamera müügiletulekut ja ülistada kiirpildi fotograafiat kui loomingulist meediumit, mis on kaunilt ettearvamatu ja ebatäiuslik.

POLAROID I-2

“Mind ei huvita täiuslikkus. Kaos. Spontaansus. Juhuslikkus. Vaat seal eksisteerib reaalsus,” märgib Coco Capitán, kuulus hispaania kunstnik. “Töö I-2 ja Polaroidi filmiga on tähelepanuväärne. Loomingulise vahendina on sellel palju võimalusi, samas ei saa alati ette näha, milline foto lõpuks välja näeb. Iga kaader on ainulaadne ja protsess on sama tähendusrikas kui tulemus.”

Polaroid I-2 – mida teised arvavad?

Digitest.ee veebiportaali abil mitmeid nädalaid I-2 proovinud fotograaf Rivo sõnul teevad suurepärane optika, muljetavaldavalt hea optiline pildiotsija ning mitmed teised “nice-to-have” funktsioonid sellest tervikuna väga võimeka ja kvaliteetse kiirpildikaamera – hea töö, Polaroid!

Tutvu lähemalt põhjaliku ülevaatega digitest.ee lehel ››

Polaroid I-2

 

Peamiselt analoogfotograafiale keskendnud ja oma piltidega järjest enam populaarsust koguv Mari Makarov sai meie foto- ja videotehnika rendi abil samuti Polaroid I-2 proovida ning jagas kogemust oma Instagrami lehel (inglise keeles):

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mari Makarov (@marimakarov)

 

Foto- ja videograaf Fred Sprenki sõnul on Polaroid I-2 puhul tegemist kombinatsiooniga tänapäevasest tehnoloogiast ja traditsioonilisest välimusest.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fred Sprenk (@fred.sprenk)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fotograaf Sören | Estonia🇪🇪 (@soren_talu)


Polaroid lisagarantii

Muide, kui oled I-2 kiirpildikaamera Photopointi esinduskauplustest või veebikaubamajast endale ära soetanud, siis registreeri see 30 päeva jooksul kindlasti ka Polaroidi veebilehel ja saad Polaroidi poolt 6-kuuks pikendatud tootjagarantii.

 

Telli endale Polaroid I-2 ja koge enneolematut fotovõlu ››

 


Kahtlemata on sellise kaamera ostmine arvestatav investeering ja seetõttu pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(356)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Polaroid I-2
  • Käsitsi seadistamise võimekusega kiirpildikaamera
  • Kasutab Polaroid i-Type, 600 & SX-70 pabereid
  • Automaatselt teravustav kolmeläätseline objektiiv
  • Nutirakendus kaugjuhtimiseks & püsivara uuendamiseks
  • Võimekas pildiotsija & 49 mm filtrikeere
729€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga