Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Dell esitles uusi äriklassi sülearvuteid

Dell esitles eelmisel nädalal äriklassi sülearvutite Latitude E-seeriat, mis paisatakse turule augustikuus. E-seeria koosneb kuuest uuest sülearvutist, mis on jagatud kolme peamisse kategooriasse.

E-seeria sülearvutid kasutavad kõik Inteli uut Centrino 2 protsessoritehnoloogiat. See on edasiminek kiiruses ning voolusäästlikkuses. Masinatele on võimalik paigaldada muutmälu kuni 8 GB ning lisaaku kasutamisel pikeneb tööaeg akuga koguni 19 tunnini.

1. Ultra Portable seeriasse kuuluvad E4200 (12″) ja E4300 (13″). Need sülearvutid on õhukese korpusega ning kerged, mistõttu on neid mugav kõikjal kaasas kanda. E4300 on esimene arvuti Delli äriklassis, mis on 13-tollise ekraaniga.

2. Essentials seeriasse kuuluvad E5400 (14″)  ja E5500 (15,4″). Nende sülearvutite puhul on tegemist soodsama hinnaga äriklassi sülearvutitega.

3.Mainstream seeriasse kuuluvad mudelid E6400 (14″) ja E6500 (15,4″). Mainstream seeria arvutid on kõige laialdasemate võimalustega uues e-seerias.

Lisaks ülalnimetatutele tuleb turule veel tolmu- vibratsiooni- ja niiskuskindel Latitude E6400 ATG (ülemisel fotol).

E-seeria arvuteid on võimalik tellida ka 3G kaardi, GPS-kardi ja Ultra-Wideband kaardiga. Viimase puhul on tegemist Inteli uusima, juhtmevaba ühendust võimaldava tehnoloogiaga, mis on võimeline ühest seadmest teise kandma väga suuri andmemahte nagu näiteks muusika- või videofaile.

E-seeria on loodud vahetamaks välja üpris tuima väljanägemisega D-seeriat. Uued arvutid tulevad müügile viies erinevas värvitoonis. E-seeria Mainstream ja Ultra Portable arvutid tulevad müügile metalse, punase, roosa ja sinise korpusega. E-seeria “Essentsials” arvutid on saadaval ainult musta korpusega.

Delli E-seeria paisatakse turule augusti lõpus ning arvutid peaksid kõigi eelduste kohaselt maksma umbes sama palju, kui nende eelkäijatest D-seeria masinad. Täpsem hind sõltub aga loomulikult soovitud konfiguratsioonist.

Ametlikku pressiteadet loe Delli veebilehelt.
Delli D-seeria äriklassi sülearvutid D430 422.28€ ja D630 151.48€ Photopointis.

(512)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony HDR-CX105EB must HDR-CX105EB must Full HD videokaamera Salvestusmeedium: 8 GB integreeritud mälu, Memory Stick Duo mälukaart Salvestusvorming: AVCHD video (1920 × 1080), Dolby Digital 2 ch heli, JPEG foto video: HD;
Lensbaby Muse Double Glass Nikon F objektiiv Lensbaby Muse Double Glass Nikon F (LBM2N) Muse on ühilduv Optic Swap süsteemiga, võimaldades kasutada teravat klaaselementi kui ka pehmet kujutist andvat plastelementi. Kaasas Double Glass optika. optika:...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga