Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canonilt suure sisemäluga LEGRIA videokaamera

Canon teatas, et neilt on tulemas LEGRIA HF M32 videokaamera, millel on 3,3 megapiksliga Full HD CMOS sensor, optilise pildistabilisaatoriga 18× HD videoobjektiiv, DiG!C DV III protsessor ning tervelt 64 GB sisemälu. Loomulikult saab andmekandjana kasutada ka SDHC ja SDXC mälukaarte (kuni 2 terabaiti). Müügile peaks kõnealune kaamera ilmuma käesoleva aasta septembrikuus. Ametliku pressiteate leiab altpoolt.

 

Pressiteade: 
Canon täiendab videokaamerate sarja LEGRIA HF M uue mudeliga. LEGRIA HF M32 on kompaktne ja kasutajasõbralik täiskõrglahutusega (HD) kaamera, millel on ühtlasi senisest mahukam 64-gigabaidine sisemälu. Uus mudel on mõeldud eeskätt neile kasutajatele, kelle jaoks on esikohal suurepärane pildikvaliteet.  

LEGRIA HF M32 loomisel on kasutatud sama Canoni tipptehnoloogiat, mida teistegi LEGRIA HF M-seeria mudelite puhul. Kaameral on intuitiivne puutetundlik ekraan, mis annab pildi üle senisest parema kontrolli. Lisaks võimaldab see ka varasemast pikemat salvestusaega, mahutades LP-salvestusrežiimis kuni 24 tunni jagu HD-videomaterjali. Ühe korraga saab järjest salvestada maksimaalselt 12 tundi materjali. Ühtlasi on tegu esimese LEGRIA mudeliga, mis toetab SDXC-mälukaarte. Tänu sellele saab salvestusmahtu suurendada kahe terabaidini (TB). 

Mudelil LEGRIA HF M32 on 3,3-megapiksline täiskõrglahutusega CMOS-sensor, 18x täiustatud suum, Canoni HD-videoobjektiiv ning protsessor DIGIC DV III. Täiustatud näotuvastus võimaldab ühes kaadris määrata kuni 35 nägu, et olulised inimesed oleksid alati fookuses ja õigesti valgustatud. Et liikuvat inimest paremini jälgida, saab ühe näo käsitsi valida. Canoni viivituseta autofookus (Instant AF) tagab kõrglahutusega pildi jaoks vajaliku kiire ja äärmiselt täpse teravustamise.

Lisaks Super Range optilisele pildistabilisaatorile on mudelil HF M32 veel kaks stabilisaatorirežiimi, mis aitavad keerukates tingimustes paremini toime tulla. Dünaamiline optiline pildistabilisaator kompenseerib kõndimisel või liikumisel tekkiva kaameravärina ning töötab iseäranis hästi lainurga puhul. Maksimaalset suumi kasutades saab ühe nupuvajutusega sisse lülitada mootoriga optilise pildistabilisaatori, mis annab kaugelasuvate objektide puhul märgatavalt ühtlasema pildi.

Kaameral LEGRIA HF M32 on 2,7-tolline puutetundlik ekraan, mis teeb kaamera funktsioonide juhtimise kiireks ja lihtsaks. Ekraani puudutades saab nii teravustada, säri määrata kui ka jälgitava objekti valida, mistõttu kaamera sätete määramine ja muutmine salvestuse jooksul on äärmiselt mugav. Ekraanile kuvatavate liugurite abil saab hõlpsalt suumida ja ava ning säriaega muuta.

Taasesitusel pakub LCD-ekraan veelgi kasulikke võimalusi. Videote lehitsemine on äämiselt mugav ning klipi vaatamiseks tuleb lihtsalt vastavat pisipilti puudutada. Tänu funktsioonile 3D Flip View on ka äärmiselt suure hulga salvestatud materjali seast lihtne soovitud video üles leida. 3D Flip View rühmitab materjali vastavalt salvestuse kuupäevale ja kellaajale.

LEGRIA-seeria on kuulus oma kasutajasõbralikkuse poolest ning LEGRIA HF M32 ei ole erand. Tänu intelligentsele automaatrežiimile (Smart Auto) saab suurepärase kvaliteediga videosid salvestada igasugustes tingimustes. Intelligentne stseenituvastus valib 31 eelmääratletud seadistuse hulgast automaatselt kõige sobivama.

Canoni unikaalne montaažirežiim Video Snapshot võimaldab ühe puudutusega salvestada kahe-, viie- või kaheksasekundilisi videoklippe. Neid lühikesi klippe saab ka varem salvestatud materjali hulgast kopeerida, et pikematest videotest lühikesi stseene monteerida. Seejärel kogutakse klipid „esitusloendisse”, mille saab koos taustamuusikaga ühtlase videomontaažina ette mängida. Soovitud muusikaga helifaile saab kaamera mällu kopeerida või MP3-mängijast läbi kaamera mängida. Terve esitusloendi koos juurdekuuluva muusikaga saab soovi korral standardlahutusega videona eksportida, et see internetti üles laadida või plaadile kirjutada.

LEGRIA HF M32 võimaldab materjali hõlpsalt internetis jagada. Integreeritud HD-SD-konverter ja sellega kombineeritud rakendus Easy Web Upload teevad videote YouTube’i™ laadimise äärmiselt lihtsaks. Kaasasolev tarkvara PIXELA ImageMixerTM leiab automaatselt materjali ning võimaldab kõigest ühe sammuga sisse logida, videod üles laadida ja neile märkusi lisada. Soovi korral saab salvestada ka isikliku kasutajakonto andmed.

Lisaks sisseehitatud 64 GB sisemälule on kaameral ka mälukaardipesa, mis võimaldab kasutada SDHC- ja uue põlvkonna SDXC-kaarte. SDXC-kaardid, mille maht on kuni 2 TB, võimaldavad lisaks salvestada tunde kvaliteetset HD-videomaterjali. Kahe erineva mälu kasutamise teeb eriti mugavaks funktsioon Relay Recording: kui integreeritud mälu saab täis, hakkab kaamera automaatselt salvestama mälukaardile. Nii ei lähe põnevad hetked iialgi kaotsi.

Uue kaameraga LEGRIA HF M32 saab kasutada Canoni LEGRIA sarja lisavarustust, sh objektiiviadaptereid, videolampe ja uut veekindlat ümbrist WP-V2, mis võimaldab kaamerat kasutada ka kuni 40 meetri sügavusel vee all. Integreeritud mini-lisatald toetab ka uut surround sound mikrofoni Canon SM-V1 5.1ch.

(233)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga