Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Adobe Photoshop Elements 7 ja Premiere Elements 7

Adobe uuendas üleeile oma tootevalikut, tutvustades tarkvaraprogramme Photoshop Elements 7 ning Premiere Elements 7.

Samas teatas tarkvaragigant ka Photoshop.com Mobile mobiilide jaoks valmistatud failihaldusliidese peatsest valmimisest.

Photoshop Elements 7 lisab seniste tööriistade kõrvale uued: pintsel nimega “Scene Cleaner” on võimeline fotolt ühe kursoriliigutusega eemaldama soovimatu objekti.

Kui mingi suvalie tume kuju on kakerdanud teie kaadrisse varjutamaks hunnitut vaadet mõnele suurepärasele vaatamisväärsusele, saab temast Adobe sõnul lihtsalt lahti, kasutades sedasama “Scene Cleaner” pintslit.

Arvata võib, et sellisel puhul peaks turist hea tulemuse saavutamiseks olema võimalikult monoliitsel taustal. Vaevalt et Elements 7 selliseid algoritme ehitada suudaks, mis oleks võimelised näiteks Notre Dame`ile uusi vitraažaknaid looma.

Teine tähelepanuväärne uus tööriist on juba uuest Lightroomist tuntud “Smart Brush”, mis võimaldab senisest lihtsamini lisada soovitud efekte kindlatele aladele fotol. Veel üheks uuenduseks on “Quick Fix” tööriist. Sellega saab vaid ühe hiirenupu vajutusega valgendada kohvijoodikute hambaid või parandada liiga plassi taeva väljanägemist fotol.

Elements 7-l on tänuväärne FTP-kliendi funktsioon – nii on lihtne sealt kogu pildikogu otse oma veebilehele või lihtsalt mujale internetis asuvasse serverisse hoiule saata. Ja samamoodi pilte sealt otse programmi või kataloogidesse laadida.

Uuendatud videotöötlustarkvara Premiere uute omaduste hulka kuuluvad AVCHD formaadi toetus ning funktsioon nimega “Videomerge” (videote kokku liitmine, ühendamine).

Viimane võimaldab eraldada liikuva objekti ühetoonilisest taustast ning seejärel lisada selle uude konteksti teises videoklipis.

Photoshop.com Mobile on Flashipõhine fotohaldustarkvara, mis on suunatud fotokaameraga mobiiltelefoniomanikele. See programmijupp võimaldab saata fotosid Photoshop.com veebiruumi. Photoshop.com Mobile Beta versioon on allalaetav siit alates septembrikuust.

Adobe Photoshop.com veebileht annab Elementsi kasutajatele 5GB tasuta serveriruumi oma fotode hoiustamiseks. Veebikeskkonnas on võimalik oma fotodele ligi pääseda kõikjalt internetis, pilte süstematiseerida ning neid vaadata. 500 krooni eest kuus on võimalik osta Plus osalus, millega kaasnevad ued võimalused pilte tuunida, sortida ja vaadata ning mis annab 20GB kettaruumi.

Photoshop Elements 7 ja Premier Elements 7 on kättesaadavad alates Oktoobrist.

Uutest featuuridest saab täpsemalt aimu Adobe veebilehel olevaid flash-filme vaadates.

(336)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga