'; Pentax Optio RZ10 - 10× suum kompaktses kestas - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Pentax Optio RZ10 – 10× suum kompaktses kestas

Pentaxi esimene kompaktne supersuumkaamera on kohal. Täna esitletava Optio RZ10 olulisimaks omaduseks on kahtlemata 10× suumiga objektiiv fookuskauguste vahemikuga 28-280 mm (35 mm ekvivalendina). Sellele sekundeerivad 14 MP CCD sensor ja mehaaniline värinastabilisaator. 2.7″ ja 230 000 pikslit mahutavalt LCD-ekraanilt saab lisaks fotodele kadreerida ka 720P HD videoklippe. Kaameral on 1 cm kauguselt teravustav super-makro režiim, 22 pildiprogrammi, 10 digitaalset filtrit, näo- naeratuse- pilgutuse- ja lemmikloomalõustade tuvastus. Piltide juurde on võimalik lisada häälmemosid ja kasutada saab Eye-Fi juhtmevaba ühendusega SD mälukaarte.

Pentax lubab Optio RZ10 kompaktkaamera turule paisata oktoobris mustas, valges, oranžis, lillas ja erkrohelises värvitoonis. Hinnaks saab sellel Photopointis olema 2999.- (192 €).

Pentaxi ametlik pressiteade:

Tokyo, 9. september

HOYA CORPORATION PENTAX Imaging Systems Division toob välja uue PENTAX Optio RZ10 digitaalse kompaktkaamera, mis on loodud pingevabaks ning kasutajasõbralikuks pildistamiseks kogu suumi ulatuses alates makrost kuni televõteteni.

Lisaks 10× lainurksuumile, mis tuleb toime väga erinevate objektidega (Alates reisidest ja maastikust kuni spordini), on Optio RZ10 varustatud ka hulga tõsiste omaduste ja käepäraste funktsioonidega, mis muudavad pildistamise lihtsaks ja pingevabaks. Nende hulka kuuluvad duaalne pildistabilisaator värinate neutraliseerimiseks, 14 megapiksliga pildisensor, HD video funktsioon ning uuendatud Auto Picture automaatrežiim, mis valib automaatselt sobivaima pildiprogrammi. Kaamera kerel on lihtne kuid funktsionaalne disain ning ülimat tähelepanu on pööratud igale detailile. Kaamera on saadaval mustana, valgena ning kolmes erksas värvitoonis. Stiilne Optio RZ10 on täiuslik kaaslane kõigile. juhupildistajatele.

Peamised omadused

1. Optiline 10× suumobjektiiv erinevate objektide ja vaadete jäädvustamiseks
Kvaliteetne 10× optiline suumobjektiiv katab 35 mm kaamera ekvivalendina fookuskaugused vahemikus 28 – 280 mm. Optio RZ10 suudab jäädvustada ilusaid, elavaid fotosid alates kaunitest maastikuvõtetest kuni kiirete spordikaadriteni. Lisaks on võimalik pildistada lähivõtteid objektiivist ühe sentimeetri kaugusel asuvatest objektidest. Kasutades Intelligentset suumi, mis võimaldab objekti veelgi tihedamalt suurendada, katab lõplik 67× suurendus 1876 mm super-telefoto objektiivi vaatenurga (35 mm kaamera ekvivalendina).

2. Automaatne sobivaima pildiprogrammi valik
Optio RZ10 sisaldab PENTAXi poolt väljatöötatud ning täiustatud Auto Picture automaatrežiimi, mis hindab täpselt pildistustingimusi ning valib tulemuste põhjal sobivaima pildiprogrammi. Kasutajasõbralik ja usaldusväärne funktsioon valib 16 pildiprogrammi hulgast (kaheksa tavapärast programmi ning kaheksa uut; nende hulgas Sinine Taevas, Päikeseloojang ning Lemmikloom) ning optimeerib erinevad kaamera seadistused (nende hulgas tundlikkus ja säriaeg) ning tagab sellega parimad tulemused minimaalse jõupingutusega.

3. Duaalne pildistabilisaator
Optio RZ10 kombineerib endas värinavähenduse nimel CCD sensori nihutamisel põhineva pildistabilisaatori ning Pixel Track SR (Shake Reduction) süsteemi. Tänu usaldusväärsele süsteemile saab jäädvustada teravaid pilte ka nõudlikes olukordades, kus kätevärin pildi tavaliselt rikub: telefoto, päikeseloojang, siseruumis pildistamine ilma välklambita.

4. Kvaliteetne HDTV video
Optio RZ10 salvestada kauneid videolõike 16:9 külgede suhtega HDTV mõõdus (1280 × 720 pikslit).* Lisaks on see varustatud video stabilisaatoriga Movie SR (Shake Reduction),** mis automaatselt kompenseerib kätevärina mõju filmimise ajal. Igaüks võib nüüd vähese vaevaga nautida kvaliteetset videot.
* Optio RZ10 väljundi kasutamisel edastatakse kujutis tavalise eraldusvõimega. HDTV (1280 × 720 pikslit) kujutise vaatamiseks tuleb videolõigud laadida arvutisse.
** Movie SR stabilisaatori aktiveerimisel muutub objektiivi vaatenurk kitsamaks kui tavaliselt.


5. Hea pildikvaliteet
Kui ühendada 14 megapikslit ning tipptasemel pildiprotsessor, on võimalik jäädvustada briljantseid, elutruude värvide ning peente detailidega fotosid. Optio RZ10 just seda teebki. Pildid ei kaota oma teravust ka suurendatult trükkimisel.

6. Automaatne näotuvastus
Optio RZ10 on varustatud keeruka näotuvastusega, mis tuvastab kaadrist kiirelt ja täpselt kuni 32 nägu ning optimeerib teravuse ja särituse nende järgi vaid 0,03 sekundi jooksul. Seda ka siis, kui osad näod on kallutatud või ei vaata kaamera suunas. Lisaks innovatiivsele Small Face filtrile on kaamerat võimalik seadistada ka selliselt, et pildistamine toimub automaatselt sel hetkel, kui pildistatav kaamera suunas naeratab. Silmapilgutuse tuvastus hoiatab pildistajat juhul, kui pildistatava silmad olid võtte hetkel suletud.

7. Unikaalne Pet programm lemmikloomade jäädvustamiseks
Optio RZ10 on programmeeritud tuvastama lisaks inimeste nägudele ka kasside ja koerte nägusid. Kasutajal on võimalus kaameras registreerida kuni 3 kassi või koera nägu ning pildistamisel tuvastab kaamera registreeritud loomanäod kaadrist automaatselt. Erinevalt eelmisest versioonist suudab RZ10 tuvastada kaadris ka menüüs registreerimata loomanäo.

8. Sundimatu disain igaks olukorraks

Optio RZ10 sundimatu kuid stiilne disain lubab kaamerat kanda kõikjal ning igas olukorras – reisil, igapäevaselt, puhkusel jne. Kaamera loomise eesmärk oli funktsionaalne ja kaasaskantav töövahend. Disaini poolest on korpusel pehmelt ümarad servad, hästi käespüsiv kummeeritud käepide ning ilus läikiva alumiitkattega objektiivikorpus.

9. Muud omadused
(1) Suur 2.7-tolline 230 tuhande pildipunktiga värviline LCD ekraan.
(2) Sarivõte: kuni 40 kaadrit kiirusega kuni 9,1 kaadrit sekundis.
(3) Digitaalfiltrid efektide lisamiseks (sealhulgas Toy Camera ja Retro).
(4) Võimalus varida erinevaid külgede suhteid (4:3, 16:9 ja 1:1).
(5) D-Range seadistus ülesäris (valgete) ning alasäris (mustade) alade vältimiseks kaadris.
(6) Digital Panorama režiim kaunite panoraamide loomiseks kuni kolmest üksikust pildist.
(7) MediaImpression 2.0 for PENTAX tarkvara piltide vaatamiseks, töötlemiseks ja failide haldamiseks (ühildub uusimate operatsioonisüsteemidega nagu Windows 7 ja Mac OS X 10.6)
(8) Eye-Fi connected: optimeeritud kasutamiseks Eye-Fi traadita mälukaartidega.

(206)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga