Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Canoni soodsaim kompaktkaamera PowerShot A495

PowerShot A495 65.06€ on Canoni 2010 aasta digikompaktide kõige soodsaim esindaja. Ta on kuulsa A480 116.9€ järglane ning üks vähestest uuematest kaameratest, mis töötab AA mõõdus patareide/akudega.  Oma hinnaklassi konkurentidest tõuseb see aparaat esile eelkõige kiire automaatse teravustamise poolest. Tehnilised omadused on mõõdukalt askeetlikud – 10 MP sensor,  3,3 x suumiga objektiiv, 2,5″ LCD-ekraan, ISO 80-1600.  Vaatame lähemalt:

Karbis on: PowerShot A495digikaamera, kaks Panasonicu AA leelispatareid, randmepael, A/V kaabel, USB kaabel, kasutusjuhendid ja tarkvara-CD.

A495 kere on valmistatud plastikust ning tundub sellisena ka pihus. Oma hinnaklassile iseloomulikku seebikarbivälimust on Canon kavalalt ja tõhusalt varjanud disainielementidega nagu peegeljas kroomitud ala objektiivi ümber ning käepide vasakul pool. Nii ei näegi A495 kallimate IXUS-seeria mudelite kõrval väga odav välja.

Eestvaates paremal küljel on kõlar. Vasakul pool, kummist katte all on ühenduspesad.

Kõige ülemisse auku saab ühendada toiteadapteri (ei ole kaasas), keskel on audio/video pesa ning kõige all mini USB pesa.

Nupud tagaküljel – Kõige ülemine nupupaar suumimiseks ning taasesitusrežiimis pisipiltide kuvamiseks ja suurendamiseks. Ülevalt teine nupp taasesitusrežiimi käivitamiseks, standardne Canoni funktsiooninuppude kogum selle all. Kõige alumisest vasakpoolsest nupust saab valida pildiprogramme ja režiime, parempoolne alumine toob ekraanile menüüvalikud.

Kaamera peal on sisse-välja lülitamisnupp ning suur päästik. Midagi halba nende toimimise ega kasutusmugavuse kohta öelda ei ole.

Kaamera taga olev ekraan on üheks PowerShot A495 miinuseks. Seda mitte niivõrd isegi oma mõõtmete poolest (2.5″), kuivõrd oma väikse lahutusvõime poolest. See kuvab fotosid 115 000 piksli abil – seda on isegi selles hinnaklassis liiga vähe.

Kaamera all olevasse pessa mahuvad kaks AA suuruses energiapulka ning SD mälukaart.

Akukambrist vasakul pool on veel üks pesa, millele on kirjutatud CR1220. Kui see kate lahti kangutada, tuleb selle alt nähtavale pisike lapik patarei (CR1220), mis aitab kaameral meeles pidada kuupäeva, kellaaega ja muid seadistusi.

(219)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Canon PowerShot A495 hõbedane 10 megapikslit, 3,3× optiline suum (35mm ekvivalendina 37-122 mm), DiG!C III pildiprotsessor, näotuvastus, punaste silmade korrigeerimine, 2,5" tolline LCD ekraan, liikumise tuvastus.
Canon PowerShot A480 hõbedane 10 megapikslit, 3,3× optiline suum (35mm ekvivalendina 37-122 mm), DiG!C III pildiprotsessor, näotuvastus, punaste silmade korrigeerimine, 2,5" tolline LCD ekraan.
Canon PowerShot A495 sinine 10 megapikslit, 3,3× optiline suum (35mm ekvivalendina 37-122 mm), DiG!C III pildiprotsessor, näotuvastus, punaste silmade korrigeerimine, 2,5" tolline LCD ekraan, liikumise tuvastus.
Canon Powershot A495 punane 10 megapikslit, 3,3× optiline suum (35mm ekvivalendina 37-122 mm), DiG!C III pildiprotsessor, näotuvastus, punaste silmade korrigeerimine, 2,5" tolline LCD ekraan, liikumise tuvastus.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga