Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Wii U mängukonsool – vastulöök Nintendo laboratooriumitest

Loodan, et head lugejad pole veel ära unustanud Nintendo Wii mängukonsooli 171.82€, mängumaailma kunagist pehme käega valitsejat, kes mängurid teleriekraanide ees ennastunustavalt kalpsama pani. Nagu parasjagu toimuva E3 mängumessi raames paljastati, on see pehmete väärtuste esindaja oma troonilt tõugatud kurja XBOX-i poolt, kes on oma plastise käega asunud mängukonsoolide maailma valitsema. Nupukad Nintendo-mehed Nipponimaalt pole aga samuraide järeltulijatele kohaselt oma katanasid veel võssa visanud, vaid plaanivad oma positsioonide taastamist nüüd siis juba kuuenda põlvkonna mängukonsooli Wii U abil. Tegelikult küll tutvustasid nad WiiU-d juba eelmise aasta E3 messil, kuid nüüd on asi juba muutunud tõsiseks so reaalsuseks.

Mida siis kujutab endast Nintendo värske rüütel valgel hobusel, mis peaks loodetavasti mutta tallama nii XBOX-i kui PS3-e? Konsool ise erilisi emotsioone esile ei kutsu. Pealtnähe ei erine ta oluliselt oma eelkäijast Wii-st. Võibolla vaid sellega, et suudab hallata ka 3D sisu, kuid see polevat siiski kõnealuse toote prioriteediks. Küll aga on tundmatuseni muutunud vanad kontrollerid WiiMote ja Nunchuk 23.37€. Nintendo on need liitnud suure tõenäosusega oma DS konsoolist pärit puutetundliku 6,2-tollise ekraaniga ning nimetanud selle Wii U Gamepad’iks.

Gamepad on hoopist teisest mastist sell kui tema kõhetud eelkäijad. Lisaks obligatoorsetele nuppudele mängujuhtimiseks on ta varustatud ka kaamera, mikrofoni ja kõlaritega. Peale Bluetoothi on on Gamepad’il ka NFC ühendus, mis lubab teha ka pangaülekandeid. Kas ja millal Gamepad’iga ka näiteks helistada võib ei oska Nintendo-mehed ütelda. Küll aga saab seda juba praegu kasutada televiisori kaugjuhtimispuldina. Samuti on Gamepad`i abil võimalik saata käsitsikirjutatud sõnumeid ja muud sisu. Milliseid sõnumeid ja kuhu ning milline on see muu sisu, on esialgu saladus.

Alanud E3 messi külastajad tutvuda juba tootmises oleva Wii U värske lisavarustusega ning konsooli musta variandiga eriti badass mänguritele.

Mis meil muud üle jääb öelda, kui Wii U too XBOX!

(1678)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Nintendo Wii konsooli komplekt Family Edition Pack, valge Limited Edition versioon valgest Wii konsoolist, Nunchuk puldist ja Wii Sports ja Wii Party mängudest
Nintendo Wii Nunchuk Controller Nintendo Wii Nunchuk Controller
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga