'; Tule, proovi Tamroni objektiividega suumida. Photopointi veebipoes. - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tule, proovi Tamroni objektiividega suumida. Photopointi veebipoes.

Otse loomulikult saab Tamroni objektiive proovida kõigis Photopointi kauplustes. Tõsisema pildistamistuhina korral saab viit Tamroni populaarsemat objektiivi ka kodus kasutamiseks rentida. Alates tänasest saab aga kõiki Tamroni objektiive proovida ka kahe hiirekliki kaugusel Photopointi veebipoes.

Nimelt on kõikide PP veebilehel olevate Tamroni objektiivide juurde 354.82€ nüüd tekkinud kolmas vaheleht nimega “Fookuskauguste võrdlus“. Sinna vajutades kuvatakse sulle keskel fotoaparaadi pildiotsijast avanev vaade ning paremal nimekiri Tamroni hetkel müüdavatest objektiividest. Valides sind huvitava objektiivi saad nüüd proovida, et mida see ikkagi reaalselt tähendab, kui objektiivi fookuskauguseks on märgitud 18-270 mm, 70-300 mm või midagi muud. Võid minna kohe seda suurepärast tööriista PP veebilehele proovima 354.82€. Võid aga ka enne visata pilgu peale allpool kirjutatule: “Viis olulisemat võimalust Fookuskauguste võrdluse tööriistas”:

Viis olulisemat võimalust Fookuskauguste võrdluse tööriistas

1. Vasakult ülevalt saab valida pildistamiskoha. Mulle meeldis enim see Kölni katedraali õhtune vaade nii et valisin selle.

2. Paremalt saab valida Tamroni objektiivi, millega vasakult valitud stseeni pildistada soovid. Valikus on kõik Tamroni hetkel toodetavad objektiivid. Nii suumid kui ka fikseeritud fookuskaugusega makroobjektiivid.

3. Fookuskauguste skaala e. “Suumirõngas”. Valides ülevalt paremalt Tamroni objektiivi, saad sellega nüüd (eeldusel, et tegu ei ole 60, 90 või 180 mm makroobjektiividega) fookuskauguste skaalal olevat kolmnurgakest edasi-tagasi nihutades sisse-välja suumida. Suumida saab ainult vahemikus, mida võimaldab ka valitud objektiiv. All keskel kuvatakse täpne fookuskaugus ning sellele vastav vaatenurk.

4. Vasakult alt saab valida kaameratüüpi – seda, kas kaamera, mille ees valitud Tamroni objektiiv on, on täiskaadersensoriga/35mm filmiga või tavaline digipeegel APS-C formaadis sensoriga. Kaameratüübi valik on võimalik ainult Tamroni Di objektiivide puhul (need objektiivid, mida saab kasutada nii täiskaader- kui ka APS-C sensoriga peegelkaamerate ees). Di II objektiivid ei kata täiskaadri pildistusvälja, need on mõeldud ainult APS-C sensoriga kaamerate ees kasutamiseks ning seetõttu nende puhul kaameratüüpi valida ei saa. Kaameratüübi valik näitab aga hästi ära objektiivi vaatenurga erisuse täis- ja poolkaadersensoritega kaamerate vahel.

5. Valides ülevalt paremalt mingi Tamroni objektiivi ning vajutades seejärel nupule “Objektiiv” viiakse sind vastava objektiivi juurde Photopointi veebilehel. Nii saad vaadata selle objektiivi täpsemaid andmeid ja hinda.

Proovi seda suurepärast tööriista PP veebilehel 354.82€.

(447)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD objektiiv Canonile
  • 18–270 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 15× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse PZD teravustamismootoriga
  • Integreeritud Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga