Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Too vana objektiiv meile – saad tohutu suumiga Tamron 18-400mm soodushinnast veel 100€ alla

photopoint-tamron-18-400mm-tradein

Too enda vana objektiiv meile ning saad hullumeelse suumiga Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD soodushinnast veel 100€ allaTagasi ostetava objektiivi tootja ei ole oluline, kuid see peab olema töökorras.

Hämmastava suumiga Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 peaks olema meeltmööda neile fotohuvilistele, kellele meeldib suumida, kuid mitte objektiive vahetada. Selle objektiiviga saab 18mm asendis pildistada laiu vaateid (maastikul või kitsamas ruumis) ja 400mm asendisse suumides püüda pildile kaugustes olevaid objekte nii nagu need oleksid päris lähedal.

Selle metsiku suumiga toru universaalsus tuleb eriti ilmekalt välja reisil olles. Näiteks Londonis saad lõdvalt teisel pool Thames’i jõge olles püüda pildile Briti parlamendihoone või siis ainult Big Ben’i sihverplaadi.

tamron-18-400-objektiiv-photopoint

Lisaks peitub selle objektiivi sisemuses ülitõhus Tamroni värinastabilisaator – kaamera küll käes veidi väriseb, kuid pildiotsijast läbi vaadates näed pilti praktiliselt paigal olevat ja teravalt.

Kui Sul kohe uue objektiivi raha ei ole, siis Photopointi järelmaksu abiga ostes saad kaamera kohe kätte, aga maksma hakkad selle eest alles 2018. aasta kevadel.

NB! Diili saab vajadusel meiega teha ilma Tallinna või Tartu esinduskauplusi külastamata, kui kirjutada oma soovist info@photopoint.ee peale. Seejärel võtavad meie müügispetsialistid ühendust ning annavad täpsemad juhised. 

 

Vii Tamron 18-400mm abiga enda fotograafia kirg uuele tasemele ›

 

Point TV tiim haaras Photopointi fototehnika rendist ühe Tamron 18-400mm objektiivi ning läks Tartusse, Eesti Rahva Muuseumi juurde sügisvärve pildile püüdma. Vaata 👇

 

Loe ja vaata lisaks:

Pakkumine kehtib kuni 30. novembrini 2017. Kampaania soodustust ei saa kombineerida samalhetkel toimuvate teiste kampaania allahindlustega.

(865)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Canonile
  • 18–400 mm supersuumobjektiiv
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ja vaikne HLD teravustamismootor
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Canon EOS poolkaader peegelkaameratele
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di II VC HLD objektiiv Nikonile
  • 18–400 mm suure ulatusega universaalsuum
  • 22,2× suumivahemik
  • Kiire ning vaikse HLD teravustamismootoriga
  • Võimekas Tamron VC pildistabilisaator
  • Nikon DX poolkaader peegelkaameratele

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast