Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Portreefoto konkursi võitja selgub 1700 pildi seast

pentax-voistlusLõppenud portreefoto konkursist võttis osa 640 hobi- ja professionaalset fotograafi, kes esitasid kokku 1700 fotot. Konkursi tulemused selguvad sel neljapäeval, 29. mail suurejoonelisel lõpuüritusel Estonia kontserdisaalis, mille võitja sõidab eksklusiivsele fotoreisile Aafrikasse.

„Esitatud fotode tase oli tunduvalt kõrgem kui eelnevatel aastatel ning eraldi tõstaksin esile laste kategooriat, kus hoolimata kesisemast osalejate arvust leidus tõelisi pärleid,“ rääkis žürii esimees, fotograaf Kaupo Kikkas. Võistlusele esitatud pilte saab vaadata ja hinnata www.pentax.ee.

africa Žürii koosseisus fotograafid Kristel Lukats, Annika Metsla, Toomas Tikenberg ja Kaupo Kikkas ning eelmise aasta peavõitja Riina Varol hakkab esitatud tööde põhjal parimaid pilte välja valima täna. Kõikide kategooriate võitjad ning peaauhind – fotoreis Aafrikasse – kuulutatakse välja 29. mail toimuval suurejoonelisel lõpuüritusel Estonia kontserdisaalis, kuhu on oodatud nii võistlusel osalejad kui kõik teised fotohuvilised. Suurel ekraanil näidatakse 250 parimat võistluspilti ning üles astuvad smooth-jazz-pop muusikat viljelev Marjamaa Brothers ja Uku Suviste. Konkursile esitatud töid saavad hinnata kõik soovijad kuni 30. juunini, selle internetihääletuse põhjal selgitatakse välja ka publikulemmik.

“Pentaxi Aasta Portreefoto” konkursile said töid esitada nii professionaalsed kui hobipiltnikud, iga osaleja võis esitada kuni kolm fotot. Saadetud ülesvõtteid hinnatakse kolmes kategoorias – lapsed, harrastajad ja professionaalid. Iga kategooria puhul autasustab žürii kolme parimat pilti, olenevalt kategooriast küündivad autasud pildi eest kuni 12 000 kroonini, auhinnafond on kokku 100 000 krooni.

Parimat portreefotot selgitatakse juba kolmandat aastat. Kõikide võistlusele esitatud töödega saab tutvuda ning neid hinnata leheküljel www.pentax.ee.


Lisainfo:

portree@pentax.ee

www.pentax.ee


(95)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga