Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Pildista nagu proff – soeta endale veebipõhine fotokursus poole soodsamalt

Tihti võib juhtuda, et püüad kaadrisse imekauni hetke, aga pärast fotosid vaadates on kogu ilu juskui peoga pühitud. Mis küll juhtus suurepärase vaatega päästikule vajutamise hetkel? Hea pildi saladusi on palju ja ainult fotokaamera omamisest ei piisa.

Siinkohal tulebki appi Fotokursus.ee ning räägib lihtsalt ja arusaadavalt kõigest, mida heade piltide ja ilusa video tegemiseks vaja teada on. Kursuste autoriteks on tunnustatud fotograafid Sven  Začek, Urmas Ääro, Toomas Ili jt. Veebipõhistel kursustel saad õppida täpselt seal, kus Sulle meeldib ning just siis, kui Sinule sobib.

“Loodus- ja portreefotograafia põhitõed” on veebipõhine fotokursus, mille on kokku pannud tunnustatud profifotograafid Sven Začek, Andrus Kannel ja Jaak Põder. Sellest leiad kõik algajale fotohuvilisele vajalikud juhtnöörid ilusate maastikupiltide, portreede, makrofotode ja muu pildistamiseks. Veebipõhisest fotokursusest saad osa võtta täpselt siis, kui Sulle sobib ja kõikjal, kus on olemas internetiühendus ja arvuti.

Soeta endale fotokursus ja tee sel suvel oma parimad fotod. Kuni neljapäevani (19. aprill) on kursus “Loodus- ja portreefotograafia põhitõed” saadaval Cherry.ee sooduskupongide portaalis 50% soodsamalt (tavahind: 19,99€).

Veebipõhise fotokursuse saamiseks tuleb pärast vautšeri soetamist hiljemalt 1. mail luua endale Fotokursus.ee kasutajakonto. Selleks tuleb sisestada oma andmed registreerimislehel, mis asub SIIN. Etteantud lahtritesse tuleb sisestada oma voucheri kood, nimi ja e-maili aadress ning kinnitada andmed. Seejärel luuakse Sulle kasutajakonto, kuhu on lisatud ostetud kursus. Sinu kasutajanimi Fotokursus.ee lehele sisselogimiseks on Sinu poolt sisestatud meiliaadress ning samale aadressile saadetakse ka parool. Salasõna saab hiljem soovi korral ise muuta. Meistrite fotonippide nautimiseks saab sisse logida ükskõik kus või millal.

Soodushinnaga fotokursus ja lisainfo.

(596)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga