Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Pidev autofookus uue Sony SLT-A37 kaameraga

Lisaks verivärskele NEX-F3 kaamerale täiendas Sony ka oma SLR-kaamerate sortimenti uue Sony A37 kaameraga. Vastne pildipüss on suunatud tarbijale, kes soovib lähemalt tutvust teha vahetatavate objektiividega peegelkaameratega. Miks just algajatele, küsite? Sellepärast, et kaameral on piisavalt palju nutti ja tehnilise võimalusi tagamaks piltide kõrge kvaliteet ka piltniku väheste oskuste juures.

Põhirõhk A37 juures on fokusseeritud fookusele. Täpsemalt siis autofookusele. 15-punktiline autofookus hoiab pidevalt silma peal nii inimeste nägudel, kui ka kiiresti liikuvatel objektidel. See võimaldab välkkiirelt (so 7 kaadrit sekundis) nii pildistada kui ka Full HD resolutsioonis filmida.  Kogu see ilu põhineb Sony uuel, kuid juba tunnustust võitnud Läbipaistva Peegli Tehnoloogial (Translucent Mirror Technology). Peene nimega tehnoloogiale lisaks on uus kaamera varustatud ka Tru-Finder elektroonilise ja kõrgresolutsioonilise pildiotsijaga, mis pakub 1,4 miljonilise punktitiheduse juures pidevat Live View võimalust ning 100% vaatevälja. See annab silmad ette paljudele teistele pildiotsijatele. Muuseas, kaameral on režiim, mis lubab Tru-Finder’it edukalt kasutada ka prillikandjatel. Pildiotsija juures on kasutatud 2,7-tollist Clear Photo LCD-ekraani, mis tagab erakordselt selged, erksad ja loomutruud värvid ja eredas päikesevalguses.

Sony SLT-A37 kaamera on algajale fotograafile abiks isegi piltide kadreerimisel. Nii leiab Auto Portrait Framing-režiim portreede pildistamisel automaatselt üles pildistatava näo ning kadreerib selle fotole nn “kuldse kolmandiku” reeglist lähtudes. Sony Pixel Super Resolution tehnoloogia viib seejärel tehtud portree täisresolutsioonini ning tulemuseks ongi igati professionaalne portreefoto.

Pixel Super Resolution-tehnoloogiat kasutatakse ka Clear Zoom võimaluse juures, mis lubab digitaalselt duubeldada iga kasutatava objektiivi optilist suumi.

Eriti laiskadele või algajatele piltnikele aga valmistab ekstrarõõmu Superior Auto režiim, mis otsustab ise, millised on pildistamise tingimused ning pildi teema ning valib parima tulemuse saamiseks sobivaimad seaded.

Lõpetuseks ka mõned numbrid. Kaamera juures kasutatakse 16,1 megapikselist Exmor® APS HD CMOS sensorit, mida omakorda täiendab uusim BIONZ® pildiprotsessor. See lubab ilma välguta pildistamist ka kuni 16 000 ISO juures ehk siis üpris hämaras.

Sony SLT-A37 jõuab müügile juba käesoleva aasta maikuu lõpus. 18-55mm SEL1855 objektiiviga põhikomplekti hind peaks algama kuskil 470 euro juurest, kuid ilmselt tasuks eelistada SAL18135 18-135mm F3.5-5.6 objektiiviga komplekti, mis lisaks hinnale umbes 150 eurot.

Sony ametlik pressiteade

(322)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga