'; Photopointi omanikfirma Nordic Digital AS avas Crumpleri poe - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi omanikfirma Nordic Digital AS avas Crumpleri poe

Juba eelmisel reedel avas uksed Neptuuni – ja võib-olla ka planeet Maa – kõige šefim pood – Crumpleri esinduskauplus Maarjamaal. Selle vägitükiga sai hakkama Photopoindi omanikfirma Nordic Digital AS kes on muuhulgas Crumpleri kaubamärgi ametlik esindaja Eestis.

Kui teile veel ei ole jäänud silma Crumpleri poolpaljaste meestega reklaamid, kelle strateegilisi piirkondi varjab parimal juhul kõigest selja- või läpparikott, siis valmistage end parem ette – peagi näete. Nüüdsest on tänavapilt kardinaalselt muutumas.

Crumpler ei viitsi midagi muud teha, kui ainult kotte toota. Aga selles on ta ka paganama hea. Toodangu ülikõrge kvaliteedi tagavad firma enda poolt välja töötatud materjalid Chicken Tex Supreme™ ning Holy Cow Leather. Need materjalid saadakse ülisalajase protsessi käigus, kus ühendatakse nailoni, puuvilla ja kile parimad omadused, teatas firma zootehnik Dimuca Cirves.

Sellest materjalist vorbitakse kotte igas värvitoonis ja suuruses iga Sinu kehaosa tarvis. Need kõik on uues Crumpleri esinduskaupluses Sind ootamas. Crumpleri materjaliarendusest ja muudest innovatiivsetest tehnoloogiatest saad lugeda siit.

Omadest kogemustest võin kinnitada, et jäätükk alukates ei ole pooltki nii cool kui Crumpler õlal. Tegemist ei ole mingite koledate nätsakatega, mis sulle tuules järele lohverdavad nagu kõrvikust elevandi kuulmelehtrid.

Disain on Crumpleri jaoks number 1. Seda on juba kaugelt näha. Kvaliteetsus on ka Crumpleri jaoks number 1. Seda on näha ligemalt ja seestpoolt. Üldse on päris palju häid asju, mis on Crumpleri jaoks number 1.

Juba aastasadu Rotermanni kruubiveski kummitusena leiba teeninud Madisele tema veskisse tekkinud uus kauplus meeldib: “Siiamaani olen ma ikka alati arvanud, et minu kireks on kruubid,” Ütles ta Crumpleri poodi kommenteerides. “Nüüd aga on mu elu (loe “surm”) pea peale pööratud.” Madis on juba saanud suureks sõbraks Crumpleri logo Dude`iga ja kutsub ka kõiki teisi kampa lööma.

Seda kampa saab lüüa Crumpleri esinduskaupluses, mis asub Rottermanni keskuses juba nimetatud endises Kruubiveskis. Aadressil Rotermanni 12.

– ja internetis www.crumpler.eu

Mõned Fotod ühteaegu kõige coolimast ja kuumimast pleisist tervel Neptuunil (ja võimalik, et ka planeedil Maa)

(339)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga