'; Panasonicult maailma suurim Full HD-3D plasmaekraan - Photopointi ajaveeb

Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonicult maailma suurim Full HD-3D plasmaekraan

Selle teleri jaoks tuleb majas või korteris üks sein maha lõhkuda. Panasonicu eelmisel nädalal CES elektroonikamessil näidatud plasmateler on suurim omataoliste seas. Tavaliselt on plasmatelerite diagonaaliks 127 cm ja pikslite arvuks 1366 x 768. Panasonicu üllitise diaginaaliks on aga 386 cm ning pikslite arvuks 4096 x 2160 pikslit. Veelgi muljetavaldavam on see, et selline paneel suudab kuvada ka 3D videot. Tuleb lihtsalt katikuprillid ette visata ja ongi olemas.

Hinda Panasonic ei maini ja parem ongi. Turule ju see ka nagunii lähiaastatel ei ilmu.  CES elektroonikamessil näitas Panasonic aga ka oma esimesi 3D plasmatelereid, mis juba sellel kevadel poodidesse jõuavad. Nendeks esimesteks mudeliteks on:

  • Viera TC-P65VT25 65″
  • Viera TC-P58VT25 58″
  • Viera TC-P54VT25 54″
  • Viera TC-P50VT25 50″
[nggallery id=33]

Pressiteade: 13. jaanuar 2010

Panasonic töötas välja maailma suurima fullHD 3D-plasmaekraani

Ülisuur neljakordistatud heleduse tõhususega täiskõrglahutusega 152-tolline plasmaekraan loob tõelise kõrglahutusega 3D-maailma, pakkudes rabavalt sügavat vaatamiskogemust.

Maailmas kõrglahutusega telerite tehnoloogia valdkonnas liidripositsioonil olev Panasonic Corporation on töötanud välja maailma suurima 152-tollise 4K x 2K eraldusvõimega täiskõrglahutusega 3D-plasmaekraani. Ekraan kasutab Panasonicu arendatud uue ülitõhusa neljakordistatud heleduse tõhususe tehnoloogiaga plasmapaneeli. Panasonicu 152-tolline täiskõrglahutusega 3D-plasmaekraan loob tõelise täiskõrglahutusega 3D-maailma tõetruult 3D-sisu nagu Hollywoodi 3D-filme reprodutseerides.

Isevalgustuvad plasmapaneelid on suurepäraseks vasteks liikuvatele kujutistele tänu liikuva pildi täielikule eraldusvõimele, muutes need sobivaks kiirete 3D-kujutiste kuvamiseks. Ülitõhusat neljakordistatud heleduse tõhususega tehnoloogiat rakendavat värskelt väljatöötatud ülikiiret 3D-juhttehnoloogiat kasutades saavutab uus paneel valgustuskiiruse, mis on umbes neli korda kiirem tavaliste täiskõrglahutusega paneelide valgustuskiirusest. See tehnoloogia muudab võimalikuks kvaliteetsete täiskõrglahutusega 3D-kujutiste kuvamise ülisuurel 152-tollisel 4K x 2K (4096 x 2160 pikslit) paneelil.

Paneel rakendab ka läbikoste vähendamise tehnoloogiat, mis on hädavajalik selgete 3D-kujutiste esitamiseks. Need plasmaekraanid kasutavad muude “rida korraga” juhtmeetodit rakendavate kuvamistehnoloogiate asemel “kaader korraga” juhtmeetodit, mis tagab plasmateleritele põhimõttelise eelise läbikoste vähendamisel. Panasonic on edukalt töötanud välja unikaalse tehnoloogia kahekordsete kujutiste miinimumini viimiseks, mis tekivad vasaku ja parema silma kujutiste vaheldumisi näitamisel. Selle arendustöö tulemuseks on 3D-ühilduv plasmaekraan, mis suudab esitada selgeid ja sujuvaid kvaliteetseid pilte videoallikaid täpselt reprodutseerides.

Tõelist 3D-kinokogemust pakkuv ülisuur 152-tolline täiskõrglahutusega 3D-plasmaekraan on järjeks Panasonicu poolt aastal 2008 turule toodud tööstusharu esimese 103-tollise täiskõrglahutusega 3D-plasmaekraani ja 2009. aasta 50-tollise kodukino täiskõrglahutusega 3D-plasmaekraani väljatöötamisele.

Panasonic toob oma esimesed täiskõrglahutusega 3D-telerid turule 2010. aastal plasmapaneeli tehnoloogiat kasutades, mis sobib suurepäraselt 3D-telerite jaoks, et pakkuda ülimat pildikvaliteeti. Panasonicu uued 3D-telerid tagavad tõelise kõrglahutusega 3D-kvaliteedi, et pakkuda uusi erutavaid kogemusi teleri vaatamisel.

Kuna 3D-plasmaekraanid suudavad reprodutseerida äärmiselt realistlikke kujutisi, peetakse neid ideaalselt sobivaks mitte ainult kodukinoga kasutamiseks, vaid ka paljude muude nagu äri-, meditsiini-, haridus- ja kommertsrakenduste tarvis.

Panasonic muudab 3D-televisiooni esimese aasta hüppelauaks, et oma populaarsust tõsta, kasutades ära firma suutlikkust pakkuda täielikke terviklahendusi alates professionaalidele mõeldud 3D-videokaameratest ja BD-plaatide loometeenusest kuni tavatarbijaile kasutamiseks mõeldud 3D-telerite ja -ekraanideni ning 3D-suutlikkusega BD-mängijateni.

Lisaks püüab Panasonic kiirendada 3D-toodete levikut ning lameekraaniga telerite turu kasvu, keskendudes 3D-infrastruktuuri, kaasa arvatud 3D-sisu arendamisele läbi üha laieneva koostöö Hollywoodi stuudiote ja televisioonifirmadega.  Firma loodab anda oma panuse 3D-ga seotud äri edendamisse ja uue tööstusharu arengusse, mida võib nimetada 3D-majandussüsteemiks ning mis võib kujuneda välja seotud äride vahelisest suhtlusest.

(179)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

""Artiklis kirjeldatud tooted" all viidet saadavad tagasi selle blogi. "

vaheteiole, Sportlikult elegantse Huawei Watch GT 3 ostul säästad 50-150€

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga