Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: TomTom GO 620 & GO 520 GPS seadmed

tomtom-go-nyyd-saadaval-001

GPS seadmed on oma koha auto tuuleklaasil loovutanud erinevatele nutiseadmetele – esmapilgul võiks seda ju tõesti arvata. Uusi nutitelefone poelettidele või nutirakendusi rakendustepoodi tuleb kiiremini, kui Vändrast saelaudu. Tuleb välja, et autonavide tootjad ei lase sellest end negatiivselt mõjutada, vaid võtavad õppust teispool vahekäiku toimuvast ning tulevad turule veel uuemate ja paremate GPS seadmetega. Viimase tõestuseks on ka uusimad TomTom GO seeria autonavid: TomTom GO 620 ning TomTom GO 520, mis nüüd ka Photopointi veebipoes ning jaekauplustes saadaval.

TomTom GO 520 ning GO 620 on sisuliselt ühe seadme kaks erinevat tahku. 520 on väiksem 5-tollise ekraaniga ning 620 suurema 6-tollise ekraaniga GPS seade sinu autosse. Tooteliinilt asuvad need soodsamate VIA ja Start tooteseeria kohal, jäädes alla ainult GO 5200 ning GO 6200 mudelitele ning pakkudes pea kogu funktsionaalsust, mis TomTom oma autonavidesse pannud. Selleks funktsionaalsuseks on järgnevad omadused:

Eluaegne tasuta kaardiuuendus ning kogu maailma kaardid. See tähendab seda, et seadme eluea jooksul (mida ükski tootja ei täpsusta) on kaardiuuenduste allalaadimine täiesti tasuta. Mis veel – kasutaja saab omal soovil alla laadida ükstapuha mis regiooni kaardid ning need oma GO 620 või GO 520 autonavisse paigaldada. Nimekirjas leidub pea kõik riigid – välja on jäänud Lähis-Ida, India, Hiina ja paar Lõuna-Ameerika riiki koos Gröönimaaga. Mida see tähendab? Täna laed seadmesse Euroopa kaardid, homme Moskvasse sõites aga lisad Vene Föderatsiooni kaardid, ülehomme vahtrasiirupi festivalile minnes või Vegasesse abielluma minnes aga Põhja-Ameerika uusimad kaardid. Ning sa ei pea selle eest midagi juurde maksma.

Teine oluline omadus on see, et seadmega on kaasas ka kõikide regioonide kiiruskaamerate asukohad ning ka nende uuendus on lisatud paketti. Tallinn–Tartu maanteel sõites tuletab ikkagi enne ohtlikku kurvi meelde, et siin ka kaamera ning mõtle enda elu peale – võta hoog maha! Igatepidi kasulik lahendus.

MyDrive Cloud App platvorm. Vähe sellest, et sa saad MyDrive Connect rakendusega marsruute luua ja huvipunkte salvestada – kogu info on turvaliselt pilves ning uue seadme kasutusele võtmisel kantakse info edasi. Samamoodi saad mugavalt nutiseadmes vajalikud liigutused ära teha ning sünkroniseerida need enda seadmetesse.

TomTom Traffic liiklusinfo nutitelefoni kaudu. Siin tuleb erinevus kangema GO 6200 mudeliga välja – GO 620 (ning 520) vajavad nutitelefoni, et saada ligipääs internetile ja liiklusinfole; kõige kangematel mudelitel on selle jaoks juba integreeritud SIM kaart ja internetiühendus. Aga süsteem ise võimaldab kiirelt ja täpselt kuvada liiklusinfot, toimides isegi kiiremini kui RDS süsteem ning pakub rohkemat infot. Miinuseks – eeldab internetiühendust läbi nutitelefoni ning ei kata veel Eestit.

70679

636033095651246208fi

70664

Ühendus nutiseadmega. Need naviseadmed võimaldavad hands-free kõnede pidamist ning ka nutitelefonisse tulevate teavituste kuvamist / ettelugemist. See tähendab omakorda seda, et enam ei pea telefoni koti või tasku põhjast kõne peale otsima hakkama – lihtsalt vajuta naviseadme ekraanile ning saadki kõned peetud, turvaliselt.

Uuenduste laadimine üle WiFi. Koduse WiFi võrgu juurde jõudes laeb TomTom viimased uuendused automaatselt alla ilma, et sa peaksid naviseadet tuppa viima ning arvutiga ühendama.

Ühilduvus nutiseadme isikliku assistendiga. Kasuta oma TomTom autonavi selleks, et Siri või Google Now isikliku assistendiga suhelda. Salvesta meeldetuletusi, otsi erinevat infot või kuula mis kalendris järgmiseks kirjas – seda kõike telefoni taskust võtmata. Jällegi – turvalisus ja mugavus ennekõige.

Aktiivne magnetiline tuuleklaasi kinnitus. Lõpuks ometi üks naviseade, mida mugav kasutada. Aktiivne magnetiline tuuleklaasikinnitus tähendab seda, et toitekaabel ühendatakse doki külge ning kasutaja ei pea enam naviseadet kaasa haarates ühtegi kaablit tagant võtma või uuesti taha ühendama. Samuti käib tuuleklaasile panek või ära võtmine ülilihtsalt.

Lisaks eelnevale on pandud uutesse navidesse paar mugavat lahendust. Üks neist on näiteks sihtkoha ennetav tuvastamine – sarnaselt sellele, mida näiteks Waze aastaid kasutanud. See tähendab seda, et naviseade mõistab mil juht hakkab tagasi koju või tööle minema ning pakub vastavat sihtkohta automaatselt, tehes igapäevase kasutuse mugavamaks. Teine aspekt on puhtalt tehniline – uus protsessor võimsama sisuga teeb marsruudi planeerimise ning huvipunktide leidmise lihtsalt kiiremaks.

tomtom-go-nyyd-saadaval-004

tomtom-go-nyyd-saadaval-003

tomtom-go-nyyd-saadaval-002

TomTom uued GO 520 ning GO 620 naviseadmed on saadaval nii Photopointi veebipoes kui jaekauplustes. Täpsemad numbrid ja muud pisidetailid võite leida juba toote tehniliste andmete tabelist ning juhul kui need enam huvi ei paku – saad ostu kohe veebipoes ära sooritada.

(1092)

Artiklis kirjeldatud tooted:
TomTom GO 620
  • 6" puutetundliku ekraaniga
  • 45 riigi kaardid, sh. Ida-Euroopa
  • 3D kaardivaade & sõiduridade abi
  • Liikluskaamera info
  • 16 GB sisemälu, mälukaardipesa
TomTom GO 520
  • 5" puutetundliku ekraaniga
  • 45 riigi kaardid, sh. Ida-Euroopa
  • 3D kaardivaade & sõiduridade abi
  • Liikluskaamera info
  • 16 GB sisemälu, mälukaardipesa
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga