Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendused Androidile 54. Any.DO

Selles artikliseerias oleme tutvustanud programme ühest äärmusest teise. Kahjuks pole siiani tutvustanud ühtegi programmi, mis aitaks sul silma peal hoida ülesannetel ning aitaks päeva planeerida. Täna me teeme selle puudujäägi kohe kuhjaga tasa ning räägime ühest asjalikust programmi platvormist nimega Any.DO.

Võimalused

Any.DO on programm, mis aitab ülesannetel silma peal hoida ning organiseerida. Analoogseid programme on Google Play Store’s terve müriaad kuid enamused on kas a) seadmepõhise ning rakenduspõhise andmebaasiga või b) programmijupp, mis sünkroniseerib end kasutaja Google kontoga ning rakendusele on kirju nahk peale tõmmatud. Siin erineb Any.Do teistest rakendustest natuke rohkem kui natuke.

Esiteks, see programm sünkroniseerib end enamus rakendustega, olgu see siis Google Tasks, Remember The Milk, Microsoft Exchange või ükstapuha mis muu Androidi rakendus. Väga suure tõenäosusega tõmmatakse kogu see info kasutaja soovil ühte kohta kokku. Samamoodi askeldab see rakendus ka näritud õuna mobiilsel operatsioonsüsteemil, pakkudes lahendit mitmele platvormile.

Teiseks, nagu eelnevalt mainitud, toimib see Androidi peal, iOS seadmetel ning ka Google Chrome laiendina. Viimane tekitab ka Gmaili lisavõimaluse – meili lugedes saab salvestada meeldetuletuse. Olgu see siis hilisem vastamine või töö, mis ära tuleb teha.

Kolmandaks on seadmete omavaheline sünkroniseerimine. Any.DO uuendab erinevate seadmete vahel ära informatsiooni pea viiviseta. Lisades Android seadmes tehtavate tööde nimekirja ülesanne, siis kajastub see kohe ka nii iOS rakenduses kui ka Chrome veebilehitseja laienduses.

Neljandaks on programmil olemas funktsioon, kus sa saad kirjeid jagada teiste inimestega. See funktsioon on piiratud kahjuks ainult mobiilse seadmega. Võimalusi on samas kaks erinevat. Esimene neist on klassikaline e-maili põhine jagamine ning teine variant kasutab ära NFC (near field communication) tehnoloogiat läbi Android Beam laiendi. Selle rakendamiseks peab mõlemal seadmel NFC tugi olemas olema.

Lisaks on kasutajaliides tehtud võimalikult kasutajasõbralik ning lihtne. Puuduvad ülearused viled ning kellad, mida üldjuhul tahetakse juurde panna. Samas mõned lisandid on ikkagi juurde pandud. Programmil on sisseehitatud sõnaraamat ning aktiivselt otsitakse telefonist vasteid. Näiteks, kui hakata trükkima “Call” (helista) pakutakse vastust “Call to” ning kontakti nime trükkides kuvatakse vasted sinu telefoniraamatust. Hiljem ülesannete nimistus on olemas võimalus ka otse kontaktile helistada, SMS või email saata.

Võimalusi ning kasulikke lahendeid on selles programmis veel küllaga ning ma ei hakka neist kõigist siin detailselt kirjutama. Jätame ka teile väikese avastamisrõõmu.

Kokkuvõte

Any.DO on kasulik tegelikult kõikidele kasutajatele, kes on loobunud märkmikust ning pastakast et päevaseid kohustusi meeles pidada. Enam ei pea mitme programmi vahel jooksma või muretsema, et mõni ülesanne jääb tegemata, kuna unustasid selle ära. Nüüd piisab ainult Google Chrome lahtitegemisest või telefonile pilgu peale viskamisest, et aru saada mida teha tuleb. Lisaks saame märked kiirelt ning väikese vaevaga lisada isegi nutitelefoni ekraanil.

 

Any.DO Google Play Store’s

Any.DO koduleht

(513)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga