Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 26. minuTV

Häid kodumaiseid rakendusi, mil on rohkem kui üks funktsioon või sihtrühm, on võrdlemisi vähe. Eks see ole ka põhjus, miks me neist eriti palju ei räägi.  Samas, leidub ka erandeid, mis on kasutatavad suurema sihtrühma poolt. Üks neist on Elioni minuTV rakendus, mis on saadaval nii Androidile kui ka iOS’ile.

Funktsionaalsus

minuTV programm on sisuliselt telekava nutitelefonis. Nimelt saab kasutaja, kes pole Elioni teenuste tarbija, enda telefonis programmi kasutada ka personaalse telekavana. Ning telekava on väga intuiivse kasutajaliidesega. Saatekavas on hetkeseisuga üle 100 erineva telekanali, mida vastavalt enda soovile saad järjestada või kasvõi kanalite loendist ära peita. Lisaks sellele saad panna meeldetuletusi saadetele (push notification), tuletades meelde millal saade algab.

Elioni sisuteenuse kasutajad samas  saab enda kontoga programmi siduda. Mida see siis annab, mõtled sa? Esiteks toimib minuTV programm digiboksi puldina. Ei ole enam vaja kakelda pereliikmetega kanalite osas. Haarad oma telefoni pihku ning muudad kanali ära, kasvõi tööl olles. Lisaks need meeldetuletused, mis sa saadete jaoks paned, kuvatakse ka läbi digiboksi sinu teleri ekraanil.

Lisaks kõigele muule saad sa salvestada ka saateid. Salvestamine toimub küll läbi Elioni nutiTV funktsiooni. Teisisõnu, salvestamise ning taasesitamise käsu saab anda ka nutitelefonilt või tahvelarvutilt. Saated salvestatakse aga Elioni serverisse, mis säästab sind andmekandjatega jamamisest.

Kelle jaoks?

Ühest küljest on tegu väga hea mobiilse telekavaga. Seega kasutajateks võiks olla kõik need natuke vanamoodsad inimesed, kes vaatavad teatud telekanaleid. Teisalt kõik Elioni nutiTV kliendid, kes soovivad endale kasvõi lisapulti digiboksi jaoks.

Kokkuvõte

Tegu on ühe hea kodumaise programmiga, mis suudab teha rohkem kui ainult ühte asja. Samas on tegu ka väga hea pikendusega sinu digiboksi puldile – suudab see ju kanaleid vahetada ning lisaks tuletab sulle ka meelde, millal soovitud saade algab.

minuTV Google Play’s

(500)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga