Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 21. 3G Watchdog

Mobiilset internetti kasutades põrkame tihti mahuprobleemi otsa. Nimelt, kui meil ei ole kasutusel piiramatu mahuga internet, vaid teatud andmemaht kuus ning iga lisamegabait maksab rohkem kui asi väärt on. Selle vastu leidub rohtu. Mõni rohi on parem, teine halvem. Loomulikult võid sa kätte võtta ning kasutada mobiilset internetti võimalikult vähe. Või, kasutada programmi, mis hoiab sinu kasutusel silma peal ning hoiatab sind, kui piir kätte jõuab. 3G Watchdog on just üks selliseid.

Funktsionaalsus

Eespool sai mainitud, et programm hoiab silma peal sinu internetikasutusel. Kasutaja saab vaadata päeva, nädala või kuu lõikes enda mobiilse interneti kasutust (ei arvesta sisse andmeid, mis üle WiFi liiguvad). Samas hoiab silma peal ka üle WiFi liikuvatel andmetel, kui sul peaks huvi tekkima, kuipalju andmeedastust seadmel kokku on.

Lisaks saad programmile öelda, kuipalju igakuiselt internetti saad kasutada.  Siit tulebki kõige parem võimalus programmi juures välja. Näiteks ma sean endale igakuiseks limiidiks 5GB andmeedastust üle mobiilse võrgu. Programm näitab siis avaaknast, kuipalju mul on käesoleval kuul internetti kasutatud (nii protsentides kui ka mahuliselt) ning ütleb ka ära, kui kiirelt maht täis saab sama kasutustempo juures.

Programm kuvab ka teateribal pisiikoonidena sinu kasutatud mahtu. Kolmes värvis ikoonid (roheline, kollane ning punane) annavad kiire ülevaate andmeedastusmahtudest.

Lisaks tulevad programmiga kaasa kahes mõõdus widget’id, mida saad enda töölauale panna. See kuvab täpselt ära kasutatud andmehulga kuus ning ka protsentidena igakuisest mahust.

PRO variandi erinevuseks on see, et programm arvestab alla ning üleslaadimisi eraldi, rohkem widget’eid ning võimalus vaadata enda internetikasutust ka graafikutena. Ning kogu statistika eksportimine CSV formaadis (kui oled statistikast rohkem kui natuke huvitet).

Kelle jaoks?

3G Watchdog on suunatud esmalt kasutajale, kes soovib enda internetikasutusel silma peal hoida, et ebameeldivaid üllatusi ei tuleks. Just teenuspakkujalt arve näol. Lisaks sellele on see programm väga mugavaks abimeheks, et näha oma 3G kasutuse statistikat. loomulikult, eeldusel et sa sellest huvitet oled. Lisaks veel kipuvad mobiilteenuse pakkujad enda klientidele peale panema lisapiiranguid. Kehtib nn. mõistliku kasutuse põhimõte, millega sätestatakse ära igakuine andmeedastusmaht mida saad täiskiirusel kasutada. Et ei tekiks ebamugavaid situatsioone, saad kasutada seda programmi, et silma peal hoida sellel mahul. Sest peale seda on kiirused väga väikesed.

Kokkuvõte

Tegu on äärmiselt vajaliku programmiga, mis teeb täpselt seda, milleks loodud on. Lisaks veel PRO variant, mis üldstatistikas ning internetikasutuse mahte arvestades eristab ära allalaadimised ning üleslaadimised, kuna üldjuhul teenuspakkujad üleslaadimist eraldi ei maksusta.

(167)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga