Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

LG toob välja maailma suurima OLED-ekraaniga teleri. 55″

OLED-ekraanid nutitelefonides ja digikaamerate elektroonilistes pildiotsijates on tavapärane nähtus. OLED-telerid veel massidesse jõudnud ei ole, LG ja Samsung on neid aga üksteise võidu vorpimas ning maailmarekordeid alistamas. Praegu tundub, nagu oleks ette rebinud LG, kes järgmisel nädalal algaval CES elektroonikamessil maailma suurimat OLED-ekraaniga telerit presenteerimas on.

55″ diagonaaliga paneel on üliõhukeses 4 mm paksuses korpuses. Ekraani esikülje äär on nii õhuke, et kaugelt tundub, nagu seda poleks olemaski. LG sõnul on selle paneeli värvirohkus ja -ühtlus teistest OLED-ekraanidest märksa parem. Tavalistele RGB OLED-dioodide on lisatud valget värvi dioodide kiht ning see need värvid väidetavalt nii kirkaks teebki.

Pressiteade:

Pressiteade

LG toob turule maailma suurima OLED-ekraaniga teleri

Tallinn, Eesti, 5. detsember 2012 – Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitleb peatselt aset leidval rahvusvahelisel tarbeelektroonikamessil CES (Consumer Electronic Show) maailma suurimat ehk 55-tollist OLED-ekraaniga telerit.

LG uudsed tehnoloogiad 4-Color Pixels ja Color Refiner võimaldavad kuvada teleriekraanil võimalikult loomulikke, selgeid ja teravaid värve, mis säilivad ka tavalisest laiema vaatenurga puhul.

„Tänu tihedale koostööle paneelide tootja LG Display’ga oleme saavutanud tulemuse, mis mitte ainult ei rakenda kõiki OLED võimalusi, vaid teeb seda ka oluliselt soodsamalt kui oleks võimalik saavutada seniste tootmistehnoloogiatega,“ ütles LG Electronics Home Entertainment Company President ja tegevjuht Havis Kwon. „Vaieldamatult leiab OLED tulevikus oma kindla koha kodustes meelelahutusseadmetes. LG on seetõttu otsustanud arendada seda põnevat tehnoloogiat kodutarbijatele nii käepäraseks kui võimalik,“ lisas Kwon.

4-Color Pixels tehnoloogia rakendab tavalise kolme värvi asemel nelja (punast, rohelist, sinist ja valget), mistõttu kuvab ekraan loomulikku ja täpset värvigammat. Color Refiner kindlustab aga värvide stabiilsuse ja kontrastsuse ka tavalisest laiema vaatenurga puhul. Ühtlasi näitab LG OLED-ekraan kristallpuhast liikumist ilma tavapärase ähmasuseta.

Lisaks kõrgtehnoloogilisele sisule pakub LG uus teler ka esteetilist naudingut. Kõigest nelja millimeetri paksune raam annab 7,5 kilogrammisele telerile stiilse välimuse ning sobitub kenasti seinale.

(342)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga