Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 53. Speedlinki kaasaskantav kõlar Xilu

Speedlinki kõlar Xilu

Muusika kuulamine on üks ütlemata mõnus tegevus. Eriti hea on seda teha aga kvaliteetse heliga, mida nutitelefonid, süle- ja tahvelarvutid ning teisedki sarnased seadmed paraku ei võimalda. Seetõttu on üks ääretult mugav ja kasulik vidin Speedlinki kaasaskantav kõlar Xilu 20.32€.

Kuubikujulise disainiga kõlari küljepikkus on 5cm, mille tõttu on seda hea ja mugav igale poole kaasa võtta. Oma kompaktsusele vaatamata toodab käesolev minikõlar Xilu helisid vapralt ja vägagi arvestatava tugevusega. 3,5mm otsa tõttu on see täiesti sobiv nii süle- ja tahvelarvutitele, nutitelefonidele, MP3 pleieritele kui ka suurematele lauaarvutitele.

NB! Speedlinki kaasaskantav kõlar Xilu on välja loositud! Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “22″. See tähendab, et tänase vidina saab enesele Martin, kel on nüüdsest oma võidetud minikõlari abil võimalik hõlpsamini muusikat kuulata. Võtame võitjaga ühendust. Aitäh kõikidele, kes kirjutasid, kuidas te läbi aja olete muusikat kuulanud! :)

Speedlinki kaasaskantav kõlar Xilu

Xilu kaasaskantaval kõlaril on integreeritud liitiumaku, mis võimaldab muusikat kuulata kuni 6 tundi. Kui aku tühjaks saab, on seda võimalik USB pesa kaudu laadida. Sellereedese kasuliku vidinaga saab kaasa veel pool meetrit pikad 3,5mm audio- ja USB laadimiskaablid. Korpus on tehtud alumiiniumist ja on seetõttu korralik ning vastupidav.

Pildid on küll ilusad ja kirjeldus igati positiivne, aga ilma kuulmata sellest õiget aimu ei saa. Seetõttu vaata kindlasti meie Photopointi Youtube’i kanalis olevat ülevaatlikku ja lühikest videot:

(1744)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kõlar Xilu SL-8900-GY, hall Väike (5 cm), integreeritud liitiumakuga kõlar mobiilseadmele

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast