Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 57. Vivanco USB autoadapter

vivanco-auto-usb-1 copy

Kui sa oled mõelnud, et tahaks oma nutitelefoni, tahvelarvutit või MP3 mängijat ka autos laadida, siis on siin midagi just sinu jaoks. Vivanco USB autoadapter 7.11€ on soodne (6,99€), pisike ja lihtne vidin, mis teeb seda, mida vaja – võlub auto sigaretisüütaja USB-pordiks ja varustab nii vooluga kõiki USB-kaudu laetavaid seadmeid. Nagu näiteks nutitelefonid, MP3 mängijad, tahvelarvutid, GPS-seadmed jne. Vaatame lähemalt:

NB! Vivanco USB autoadapter on välja loositud! Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “7″. See tähendab, et tänase vidina saab enesele Reigo, kel on nüüdsest oma võidetud vidina abil võimalik oma telefoni autos laadida. Võtame võitjaga ühendust. Aitäh kõikidele, kes kirjutasid oma telefoni laadimisharjumusest!

pakendis

Adapteri sisendpinge on 12 – 13,8 V, väljundpinge 5 V ja voolutugevus 1000 mA. See tähendab, et see sobib ideaalselt nutitelefonide laadimiseks. Tahvelarvutid vajavad reeglina aga juba siiski poole suurema voolutugevusega laadijat.

pystees pysttaga

Vidin on ülimalt lihtsaehitusega. Plastikust korpus, plekised lukustushaarad aitavad adapterit sigaretisüütaja pesas kinni hoida. Esiküljel on veel roheliselt helkiv LED-märgutuli. See süttib põlema siis, kui adapter sigaretisüütajasse pista ning aitab niiviisi pimedas õige augu üles leida.

otseees otsetaga

Kui sul autos mobiiltelefoni, MP3 mängijat, GPS-seadet või midagi muud laadida vaja on, siis on see vidin sinu jaoks.

(1175)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco autolaadija USB 1000mA (32391)
  • USB vooluadapter autosse
  • Lihtne kasutada – sisesta sigaretisüütajasse
  • Laeb enamikke nutitelefone, GPS seadmeid jms
  • Maksimaalne väljundvool: 1 A
  • Kompaktne disain – autos praktiliselt märkamatu

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast