Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #324: Platinet adapter USB-C – 3,5mm

Kõrvaklapipesa puudumine on vaikselt kõiki uuemaid nutitelefone üle võtmas. Kui aga oled siiski truuks jäänud klassikalise 3,5 mm pistikuga kõrvaklappidele, siis on sellenädalane kasulik vidin mõeldud just Sulle. Teie ette astub ülimalt praktiline Platinet USB-C – 3,5mm adapter.

Just täpselt ühe sellise ütlemata kasuliku Platinet USB-C – 3,5mm adapteri loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Platinet USB-C – 3,5mm adapter on üks eriti kasulik vidin just neile, kellel on USB-C ühendusega seadmed, millel puudub kõrvaklapipesa. Nimelt on see asjalik adapter disainitud selle jaoks, et oleks võimalik ka ilma kõrvaklapipesata USB-C seadmetega kasutada klassikalisi 3,5 mm pistikuga kõrvaklappe. Lisaks on adapteril ka USB-C laadimispesa, nii et ei ole välistatud samaaegselt ka telefoni laadimine või andmete edastamine. Seega piisab vaid ühest väikesest vidinast ning enam ei pea muretsema, et Sinu nutitelefoni ainuke USB-C pesa peab üksida suutma kogu töö ära teha.

Praktilise Platinet adapteri ühes otsas on USB-C pistik ning teises otsas asetsevad 3,5 mm kõrvaklapipesa ning ka USB-C pesa. Muuhulgas on Platineti adapteris kasutuses kaks eraldi kiibistikku, mis tähendab, et üheaegne muuusika kuulamine ja laadimine teineteist ei sega. Seega saad kindel olla, et kõrvaklappidest kostub alati kvaliteetne muusika ning laadimine käib samuti kiiresti. Lisaks toetab adapter ka mikrofoniga kõrvaklappe ja kõnede tegemist.

Adapter ise on kerge ja kompaktne, kaaludes vaid 7,6 grammi, kuid seejuures on selle 15-sentimeetrine pikkus just paras selle mugavaks kasutamiseks. Tänu paindlikule TPE kaablile ei tasu muretseda, et sagedase paindumise või venimise pärast kaabel kahjustada saaks. Välimuselt on adapteri disainimisel lähtutud pigem tagasihoidlikust kuid seejuures vastupidavast stiilist. Nimelt on nii USB-C pistiku kui ka kaabli teises otsas asetsevate pesade ümbrised valmistatud alumiiniumist, mis tagavad nende pikaealisuse. Seejuures annab nende metalselt hõbedane viimistlus adapterile veel ka stiilse välimuse.

Kui nüüd tunned, et just selline multifunktsionaalne heliadapter sobiks ideaalselt Sinu nutiseadmele kaaslaseks, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Platinet USB-C – 3,5mm adapteri uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle asjaliku adapteri ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(420)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet adapter USB-C - 3,5 mm (44811)
  • 3,5 mm heliadapter USB-C seadmetele
  • Ideaalne ilma kõrvaklapipesata telefonidele
  • Lisaks eraldi USB-C laadimispesa
  • Võimaldab üheaegselt muusikat kuulata ja laadida
  • Vastupidav alumiiniumist disain
11.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga