Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #268: Omega FM saatja OUTF28

Varsti on aeg suvised roadtrip’id ja muud põnevad seiklused ette võtta ning selleks tuleb kindlasti ka reisivalmis sättida oma auto. Kui oled siiani pidanud oma autos muusikat kuulates leppima kas mõne raadiojaama, CD plaadi või hoopiski kassetiga, siis on aeg need mured minevikuhõlma jätta, sest sellenädalane kasulik vidin tuleb appi kõikidele melomaanidele, kes soovivad autos muusikat mängida kas või otse nutiseadmest. Teie ette astub ülimalt multifunktsionaalne Omega FM saatja OUTF28.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Omega FM saatja OUTF28 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Omega OUTF28 FM saatja ülesandeks on põhimõtteliselt teha tavapärasest autoraadiost nutikas autoraadio, mis pakuks kasutajale hulganisti erinevaid võimalusi autos muusika kuulamiseks. Ning kui lugeda ette kõik võimalused, mida Omega FM saatja pakub, siis see nimekiri on muljetavaldav. Seadmel on juhtmevaba Bluetooth 2.1 + EDR ühendus, AUX sisend, USB pesa ja mälukaardipesa microSD kaartide jaoks ning seade mängib MP3 ja WMA faile. Seejuures on seadmel 206 FM sagedust (87,5–108 MHz).

FM saatja kasutamine on seejuures aga ülimalt lihtne – seade saab voolu sigaretisüütaja pesa kaudu ning võtab siis mängimiseks helifaile vastavalt andmekandjalt, mille oled FM saatjaga ühendanud. Bluetooth ja AUX sobivad ideaalselt näiteks nutitelefonist, tahvelarvutist või mp3-mängijast muusika esitamiseks. USB pesa võimaldab lisaks ka mälupulgalt lemmikmuusikat mängida ning mälukaardipesa saab edukalt hakkama microSD kaardilt muusika esitamisega.



FM saatja on lisaks varustatud ka käed-vabad kõnedele vastamise funktsiooniga ning USB pesa kaudu seadme laadimise võimalusega. Seadmel on integreeritud LED ekraan, mis edastab Sulle kõik vajaliku info ning suured ja mugavad juhtnupud. Seadme korpust saab kallutada, et leida sellele sobiv asend igas autos. Seadmega on komplektis kaasas microUSB ning AUX kaablid ning ka praktiline juhtpult, millega on mugav ka tagaistmelt nii helitugevust reguleerida kui lemmiklugude vahel valida.



Kui nüüd tekkist tunne, et just Sinu autoraadio vajaks endale kaaslaseks ühte eriti mitmekülgset FM saatjat, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle ülimalt praktilise ja multifunktsionaalse Omega FM saatja OUTF28 uueks omanikuks. Loomulikult leiad selle Omega OUTF28 FM saatja ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(598)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega FM saatja OUTF28 (44169)
  • FM saatja autosse
  • Bluetooth ühendusega
  • USB ja AUX sisend
  • Integreeritud LED ekraan
  • Komplektis kaugjuhtimispult
9.99€12.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga