Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulikud vidinad 60. Omega tahvelarvutihoidik autosse

IMG_9311

 

vähemalt kümme aastat on mobiilide võidukäiguga kaasas käinud jutt, kui ohtlik on telefoni autoroolis kasutada. Paneme nüüd kõik koos silmad kinni (kui sa just ise hetkel roolis ei ole) ja kujutame ette, kui ohtlik ja koomiline näeks välja inimene, kes üritab rooli taga tahvelarvutit kasutada. Seega on mõistlik tahvelarvuti aheldada auto armatuurile, et temaga talitamiseks poleks vaja muud kui üht sõrme. Vaatame täna lähemalt Omega OUCHT tahvelarvuti hoidikut 20.32€.

NB! Omega tahvelarvutihoidik on välja loositud! Numbrigeneraator Random.org viskas täna ette numbri “20″. See tähendab, et hoiduku saab enesele Marko, kel on nüüd kasulik vidin mis teeb geopeitusel osalemise mugavamaks! Võtame võitjaga ühendust. Aitäh kõikidele, kes kirjutasid!

IMG_9305

Nagu ikka tooteülevaate juures, tuleb rääkida sellest millisesse karpi toode pakitud on. Aga see lendab ju esimese asjana prügikasti. Edasi!

IMG_9306

Toode koosneb kahest osast – armatuurile kinnituv kopsik, mille all on suur iminapp ja teises otsas kuul, ning tahvelarvutit hoidev raam, mis kinnitub eelmainitud kuuli otsa.

IMG_9307

Kokkupanduna saab ta sellise kuju. Tahvelarvutit saab kuulkinnituse tõttu igas suunas kallutada ja keerata. Raam aga ei ole põhiline, mis tahvlit kinni hoiab – see töö on iminapa kanda, mis kinnitub tahvelarvuti tagapaneelile. See iminapp ei ole mitte tavaline kummilutt, vaid patenteeritud überkleepuv geeljas iminapp. mis tõestab enda väärtust juba sellega, et tema peale käiv kaitsekork nõudis päris tugeva jõuga veenmist, et ta napa küljest irduks. Oma tohutust kleepuvusest hoolimata tuleb ta tahvli küljest puhtalt lahti ja kinnitub sinna sama hästi ikka uuesti ja uuesti. Et tahvel ka jõuga väänates ära ei tuleks, saab iminapa kinnituse taga oleva klambri abil vaakumisse tõmmata.

IMG_9315

Asus Google Nexus 354.82€ tahvli tekstuursest tagapinnast hoiab ka pool iminappa ilma raamide abita veel napilt kinni. Müstiline material.

IMG_9313

Kui seda valget ratast lahti keerata, siis saab raami pooli iseseisvalt liigutada – sestap saab enamuste seadmete korral määrata ka seadme kõrgust. Siia vahele võib panna üsna erineva mõõduga seadmeid.

IMG_9321

Selle hoidiku suurim eelis on minu arvates see, et ta kinnitub auto armatuurile. Enamus hoidikuid kinnituvad tuuleklaasile, kuna klaas on hea sile ja sinna saab kinnitada klassikalisi iminappasid. Seal on nad aga sageli väga ebaloomulikus asendis ja häirivad juhi vaatevälja. Omega hüper-super pehmest geelist iminapp suudab aga kinni haarata ka tekstuursest pinnast. Tuleb ainult armatuurlaud tolmust puhtaks teha, geelipadi tugevasti mustri sisse suruda ning seejärel suruda alla seadme seljal olev klamber, mis tõmbab iminapa vaakumisse.

IMG_9319

Tootefotol võib see kontraptsioon pisut hirmutav välja näha, kuid asetatuna armatuurile ja tahvliga varustatuna näeb ta üsna diskreetne ja šikk välja. Olles armatuuri ees, ei jää ta juhi vaateväljale ette ning on paremini käeulatuses.

IMG_9322

Kui aga sinu auto armatuuril on just selle koha peal, kuhu kinnitus paigutada, miski auk või liitekoht, mis lubab imekleepuvast iminapast hoolimata õhku kopsiku alla, saab sinna kleepida selle komplektis oleva ketta, mis on varustatud 3M kahepoolse teibiga ning seejärel istutada hoidk ketta peale – selle abil võib Omega tahvlikinnituse praktiliselt igale poole panna.

(4041)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega tahvelarvuti hoidik autosse (OUCHT)
  • Mugav iminappkinnitusega tahvelarvuti hoidik
  • Kinnitub kindlalt tuuleklaasile või armatuurile
  • Mahutab kuni 8-tollise ekraaniga seadmed
  • Lihtne ja kiire paigaldada
  • 360° pööratav
Asus Google Nexus 7 32GB 3G Hea veel paremas vormis: see on Nexus 7 koos 3G ühenduse ning 32GB sisemäluga
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga