Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #254: Rode mikrofon VideoMicro

Täiesti tuliuutena on Photopointi veebikaubamaja tootevalikusse potsatanud hulk kvaliteetseid ja hinnatuid Rode mikrofone, mis on ülimalt tähtsad abimehed nii algajale kui ka professionaalsele videomeistrile. Ning et ka meie ajaveebi lugejad saaksid oma videote helikvaliteedi täiesti uuele tasemele viia, olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud ühe kvaliteetse ja kompaktse Rode mikrofoni VideoMicro.

Just täpselt ühe sellise praktiliselt kompaktse Rode VideoMicro mikrofoni loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Kui fotograafia puhul võib esmatähtsaks pidada pildikvaliteeti, siis video salvestamisel on pildikvaliteet sunnitud rambivalgust jagama ka just helikvaliteediga, mis on enamasti ühe eduka video valmimisel ülimalt tähtis osa. Seejuures aitab tihtipeale helikvaliteedi parandamisele kaasa vaid üks kerge varustuse täiendamise liigutus – kaamerale sisseehitatud mikrofoni asendamine kvaliteetse välise mikrofoniga. Ning üheks sobivaks kandidaadiks on kindlasti kompaktne Rode VideoMicro mikrofon.

Rode VideoMicro videomikrofoni näol on tegemist kardioid suundmikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just kaamera ja mikrofoni ees oleva heli, vähendades nii külje pealt kostuvaid muid helisid ja müra. VideoMicro mikrofon sobib ideaalselt kasutamiseks pea kõikide kaameratüüpidega, kuna vajab töötamiseks vaid 3,5 mm mikrofoni pistikut. Seega võid selle mikrofoniga unustada ka igasugused salvestajad, adapterid ja akude laadimised, kuna VideoMicro saab kogu oma vajamineva toite otse kaamerast.

Rode VideoMicro saab uhkeldada laia sagedusdiapasooniga (100 – 20 000 Hz), mis tähendab, et salvestatud heli kõlab selge, puhta ja loomulikuna. Samuti on mikrofoniga komplektis kaasas põrutuskindel mikrofoni kinnitus, mis vähendab filmimise käigus tekkivaid vibratsioone ning tagab puhtama salvestuse ja parema helikvaliteedi. Lisaks kuulub komplekti ka tuulekaitse, mis aitab vähendada tuulest tingitud müra. Selle kõige juures kaalub VideoMicro kõigest tühised 42 grammi, mis teeb selle ütlemata kompaktseks ja kergeks kaaslaseks igale videograafile.

Kui tunned nüüd, et Sinu kaamerakotis peaks kindlasti leiduma üks kvaliteetne ja ülimalt kompaktne videomikrofon, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Rode VideoMicro mikrofoni uueks omanikuks. Seejuures leiad selle Rode mikrofoni loomulikult ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad comment/kommenteeri 👇

(781)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Rode mikrofon VideoMicro
  • Kvaliteetne Rode videomikrofon
  • Lai 100 – 20 000 Hz sagedusdiapasoon
  • Tundlikkus: -33 dB
  • Vibratsioone vähendav kinnitus
  • Komplektis tuulekaitse
59.99€64.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga