Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Insta360 One RS on vahetatavate objektiividega seikluskaamera

Insta360 tutvustas maailmale uut Insta360 One RS seikluskaamerat. Kaamera koosneb kolmest modulaarsest osast – akust, protsessorist ja vahetatavast kaamera- või objektiivimoodulist. One RS seikluskaameral on lisaks uuele vahetatavale objektiivimoodulile ka uus protsessor ja suurem aku, mis on oluliselt paremad kui 2020. aasta jaanuaris turule tulnud Insta360 One R kaameral.

Insta360 One RS modulaarne disain

Modulaarne disain tähendab seda, et kasutajad saavad vahetada kaamera kõiki osasid vastavalt enda soovile. See võimaldab uuendada näiteks kaamera objektiivi ilma muudele osadele raha kulutamata. Näiteks kui teil on varasem Insta360 One R kaamera, kuid soovite uut objektiivi, siis piisab lihtsalt objektiivi mooduli vahetusest. Sama kehtib ka aku ja protsessori moodulite kohta. Eelmisest mudelist pärit 5.7K 360-kraadine ja 5.3K 1-tollise sensoriga lainurk objektiiviga objektiivimoodulid töötavad ka uue Insta360 One RS kaameraga.

Mõnevõrra segadusse ajades viitab Insta360 objektiivi ja sensori kombinatsioonile kui lihtsalt objektiivimoodulile. Tegemist on tõenäoliselt lihtsustusega, mis sobis nende arust kõige paremini tavatarbijale asjade selgitamiseks.

Photopointis müügil olevasse Insta360 One RS Twin Edition komplekti kuulub kaks objektiivimoodulit. Uuel 4K Boost objektiivimoodulil on 1/2-tolline 48-megapiksline sensor, mis võimaldab jäädvustada elavaid 4K 60p videosid ja oma klassi parimaid 48-megapiksliseid fotosid. Teine 5.7K 360° objektiivimoodul võimaldab jäädvustada lummavat 360-kraadist materjali. Sellise objektiivi peamiseks eeliseks on kujunenud mitte just 360-kraadise materjali jäädvustamine, vaid vabadus hilisemas järeltöötluses välja lõigata just kõige parem osa tervest kaadrist.

Muud tehnilised uuendused

Uuel Core moodilil, kus paikneb kaamera protsessor, on vanema One R kaameraga võrreldes mitmeid uuendusi. Esiteks on sellel täiustatud mikrofon, mis Insta360 sõnul tagab teravama ja tõetruuma heli. Uus protsessori moodul on võimeline ka 50% kiiremaks WiFi ühenduseks. Üks silmapaistvamaid uusi funktsioone on “Instant Zoom”, mis võimaldab videote salvestamise ajal digitaalselt kuni 2,7× suumi. Insta360 One RS on nüüd ka kiirmenüü, mis võimaldab kasutajatel hõlpsasti eelseadistatud võtterežiimidele juurde pääseda.

Insta360 One RS tarnitakse ka suurema akuga, mille maht on 1445 mAh, varasema 1190 mAh asemel. Sellel on ka uus tuulekindel mikrofoni kate ja soojust hajutav paneel. Uus süsteem on veekindel kuni 5 meetri sügavusel, kuid One RS pole ainult seikluskaameraga. Kuna Zoomi koosolekud on veel populaarne teema, siis on Insta360 lisanud kaamerale võimaluse kasutada seda ka veebikaamerana, kui see on arvutiga ühendatud.

Nagu artikli alguse poole mainitud sai, siis Photopointis on müügil Insta360 One RS Twin Edition, kuhu kuulub Insta360 süsteemi astumiseks kõik vajalik. Uue kaamera hind on 569€ ja tellimiseks on see koheselt saadaval.

Telli endale Insta360 One RS Twin Edition seiluskaamera Photopointist ››

(362)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Insta360 One RS Twin Edition
  • 360° ja tavaline 4K lainurkkaamera ühes
  • 360° 5.7K 5760 × 2880 30p videod
  • Kuni 48-megapikslised fotod
  • FlowState 6-teljeline stabilisaator
  • Veekindel kuni 5 meetrit
579€619€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga