Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #227: Omega USB hub + mälukaardilugeja ja juhtmehoidik Combo Gaming USB 3.0

Sellenädalane kasulik vidin on lausa niivõrd mitmekülgne multitalent, et päris kõik funktsioonid ei taha hästi nimessegi ära mahtuda. On see siis USB hub, mälukaardilugeja või hoopis juhtmehoidik? Miks mitte kõike kolme korraga?! Sest just neid kõiki kolme funktsioone sellenädalane kasulik vidin endas ka peidab – teie ette astub ülimalt multifunktsionaalne Omega USB hub + mälukaardilugeja ja juhtmehoidik Combo Gaming USB 3.0.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 11 – Kermo Taimre. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Kui Sinu töö- või arvutilaual hakkab vaikselt tekkima selline olukord, et igasuguste arvuti lisaseadmete keskel pole isegi kohvitassi või veeklaasi enam kuskile väga paigutada, siis Omega Combo Gaming USB jagajast mälukaardilugeja võib seda probleemi märkimisväärselt vähendada. Tegemist on nimelt ülimalt kompaktse vidinaga, mis koondab endasse kiire andmeedastusega 3-pesalise USB hub’i, microSDHC/XC mälukaardilugeja ning praktilise hiire juhtme hoidiku. Seega võib lugeda seda lisaseadmeks, mis võiks kasuks olla igale arvuti taga aega veetvale inimesele – nii usinale mängurile kui ka töökale kontoriinimesele.

Omega multitalent on esiteks varustatud kolme USB 3.0 pesaga, mis paiknevad gaming hub’i tagaküljel ning mille ülikiire kuni 5 Gbit/s andmeedastuskiirus teeb sellest ühe tõeliselt võimsa USB hub’i, kuhu saab kõik vajalikud arvuti lisaseadmed ühendatud või hoopiski ära laadida kõik nutitelefonid, tahvelarvutid ja akupangad. Seadme küljelt leiab microSDHC/XC mälukaardilugeja ning ka microUSB pesa, mis teevad kõikide Sinu andmete kopeerimise nii mälukaardilt arvutisse kui ka arvutist mälukaardile ülimugavaks.

Seadme ilmselt kõige silmatorkavamaks osaks on aga hoopis juhtmehoidik, mille eesmärgiks on ära hoida ebavajalikud arvutihiire juhtme takerdumised kõige kiirematel tööhetkedel või kriitilisemates mängusituatsioonides. Elastsest kummist valmistatud ning skorpioni saba meenutava juhtmehoidiku külge saab kinnitada hiire juhtme, et takistada selle vajumist üle laua ääre ning tagada hiire vaba liikumine. Lihtsalt aseta see enda laual meelepärasesse kohta, mõõda välja oma hiirejuhtmel õige pikkus, mida vajad mugavaks kasutamiseks, paigalda juhe hoidikusse ning naudi probleemivaba ning sujuvat liikumist. Lisaks ennetab juhtmehoidiku kasutamine hiirekaabli kulumist ning kahjustumist ka eriti intensiivsel kasutamisel.

Disaini poolest on Omega loonud ühe tõeliselt stiilse väljanägemisega seadme. Selle tugevast plastikust valmistatud tumehall metallik korpus jätab Sinu töölaual ülimalt soliidse mulje ning ei riiva seejuures ka ülemäära silma. Kummeeritud aluspind tagab aga hoidiku kindla paigalpüsimise laual. Lisaks on seade varustatud erivärviliste valgusefektidega, mis kumavad mahedalt, kui seade on vooluvõrku ühendatud. Toiteks vajalik USB kaabel on loomulikult ka komplektis kaasas.

Kui tunned, et just selline multifunktsionaalne seade võiks Sinu igapäevast arvuti taga veedetud aega märkimisväärsemalt mugavamaks muuta, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle Omega Combo Gaming USB 3.0 USB hub’i + mälukaardilugeja ja juhtmehoidiku uueks omanikuks. Kui aga loosiõnne peale lootma jääda ei julge, siis meie veebikaubamajast leiad nii selle sama USB 3.0 ühendusega gaming hub’i kui ka veidi tagasihoidlikuma USB 2.0 ühendusega Omega Combo Gaming USB hub + mälukaardilugeja ja juhtmehoidku.

 

(507)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega USB hub Combo Gaming USB 3.0 + mälukaardilugeja OUHCRG3 (43522)
  • Mälukaardilugejaga USB jaotur
  • Ühenda korraga hiir, klaviatuur ja microSD mälukaart
  • 3 × USB 3.0, microSDHC & microSDXC pesa
  • Tagab kiire, 5 Gbit/s andmeedastuskiiruse
  • Hiire juhtmehoidik kaabli organiseerimiseks
            Omega USB hub Combo Gaming USB 2.0 + mälukaardilugeja OUHCRG2 (42854)
            • USB jagaja, mälukaardilugeja ja hiire juhtme hoidik ühes
            • Hoidik ei lase hiire juhtmel laual takerduda
            • Tervelt 3 USB 2.0 pesa
            • microSDHC/XC mälukaardipesa
            • Tagab kiire andmeedastuse
            Postitus meeldis?
            Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
            .
            .

            Sarnasel teemal artiklid

            Kommentaarid

            Samast kategooriast

            Viimased kommentaarid

            "https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

            Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

            "Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

            Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

            "Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

            Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

            "Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

            Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

            "Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

            Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga