Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #226: Vivanco võlts valvekaamera

Meie kodude turvalisus on küll tähtis igal aastaajal, kuid paratamatult võib tänu suvistele reisimistele ja rändamistele olla see oht kurikaelade ohvriteks sattuda veidi suurem. Sest kellel siis ikka on tahtmist oma väärtuslikke puhkepäevi koduseinte vahel konutades mööda saata, kui palju meeldivam on hoopis sõpradega mõni põnev roadtrip ette võtta. Et meie lugejad saaksid ka kodust eemalviibides oma kodu turvalisuse tagada ning pahatahtlikud pikanäpumehed minema hirmutada, on sellel nädalal kasulikuks vidinaks Vivanco võlts valvekaamera.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 16 – Mikk. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Turvakaamerate maketid on ilmselt üks lihtsamaid ja seejuures ka odavamaid viise oma kodu turvalisemaks muutmiseks. Ühest korraliku väljanägemisega dummy valvekaamerast võib vahel piisata, et pahatahtlikud sissetungijad seda nähes ehmuksid ning saba jalgevahel minema tormaksid. Vivanco võlts valvekaamera kujutab endast vägagi realistliku disainiga turvakaamera maketti, mis on mõeldud seinale paigaldamiseks ning tänu veekindlale disainile (IP 44)  sobib ka väga hästi välitingimustes kasutamiseks.

Vivanco turvakaamera maketile annavad realistliku välimuse eelkõige just pealtnäha pisikesed kuid seejuures tähtsad detailid. Punane vilkuv LED tuluke jätab võõrale silmale mulje justkui filmiks ning salvestaks kaamera kõike selle vaateväljas toimuvat. Tegelikkuses panevad selle LED tulukese vilkuma hoopis kaamera sees peituvad 2 AA patareid, mis on ka komplektis kaasas. Lisaks väljub kaamerast ka nii-öelda “toitejuhe”, mis annab võõrale silmale tunnistust, et kaamera ikka oleks justkui vooluvõrguga ühendatud.

Kaamera on varustatud praktilise seinakinnitusega ning selle paigaldamiseks läheb vaja vaid kolme kruvi ja tüüblit, mis on samuti komplektis kaasas. Lisaks on kaamerat võimalik igas suunas hõlpsasti pöörata ja keerata, et see just õigesse suunda kurikaelasid “jäädvustama” sättida. Välimuselt on Vivanco võlts valvekaamera klassikaliselt tagasihoidliku disainiga – hõbehall plastikust korpus ei riiva üleliia silma ega riku näiteks Sinu majaesise üldpilti, kuid näeb välja piisavalt realistlik, et kurikaelad selle võltsust ei eristaks.

Kui tunned nüüd, et just see Vivanco võlts valvekaamera oleks ideaalne lahendus oma kodu veidi rohkem turvalisemaks muutmiseks, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle turvakaamera maketi uueks omanikuks. Kui aga soovid Vivanco võltsi valvekaameraga end enne esmaspäeva juba varustada, siis leiad selle ka loomulikult meie veebikaubamajast.

(848)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco võlts valvekaamera (37521)
  • Turvakaamera makett
  • Väga realistlik disain, ei erista päriskaamerast
  • Vilkuv LED tuluke, IR tule imitatsioon
  • Veekindel disain
  • Töötab patareitoitel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga