Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Sony Bloggie videokaamera

Sony Bloggie videokaamerat 161.65€ on üldse olemas neljas variatsioonis. Bloggie Touch`il on puutetundlik ekraan, Bloggie Duol on lisaekraan kaamera esiküljel, Bloggie 3D-l aga kaks objektiivi 3D piltide jaoks. Neljas on selline ühe tavalise ekraani ja ühe objektiiviga taskukaamera, millega saab teha videot ja fotosid ning neid siis pärast kaameraga kaasas oleva tarkvara abil hästi lihtsalt sõpradega jagada. Eelmisel nädalal jõudis see müügile Photopointi poodidesse.  Vaatame lähemalt:

Bloggie on pakitud üsnagi eksklusiivse väljanägemisega karpi. Kaamera jaoks vormitud pesa on sametine ning valget värvi aparaat tundub selle kõige keskel päris stiilne. Eks ta ongi.

Karbis on: kasutusjuhendite patakas, Sony Bloggie videokaamera, randmepael ja USB-pikenduskaabel (mis võiks siis ka ju oma funktsiooni korralikuks täitmiseks pisut pikem olla).

Ühe korraliku mobiiltelefoni mõõtu on see Bloggie kaamera. See võrdlus tuletab meelde, et hiljaaegu teatas populaarse Flip taskuvideokaamera tootja Cisco, et lõpetab aparaadi valmistamise. Nutitelefonid oma üha parema video- ja fotovõimekusega lihtsalt söövat selliste taskuvideokaamerate turu ära.

Siin peab siiski mainima, et Bloggie`ga konkureeriva pildikvaliteediga on ainult kallimad tippklassi nutitelefonid. Bloggie`ga võrdväärse maksumusega telefoniga nii head pilti ei saa, ammugi pole sel puhul foto- ja videomaterjaliga edasi toimetamine nii lihtne.

Bloggie all on HDMI-pesa ja…

nupule vajutades kargab välja täissuuruses USB-pistik!

Objektiivi vaatenurk on pisut laiem kui inimsilmal ehk 35 mm (35 mm ekvivalendina). Minimaalseks teravustamiskauguseks on 10 cm. Suumida saab ainult digitaalselt.

Tagaküljelt on kaamera musta värvi. 2,7″ ekraani lahutusvõime on samal tasemel kesk- ja algtaseme digikompaktkaameratega, ekraani paremal ääres on kaks kontekstist oma funktsiooni ammutavat nuppu, päris paremal on neljasuunaline navigeerimisnupp ja selle keskel punane nupp video salvestamise alustamiseks ja lõpetamiseks. Pilti saab teha kaamera peal olevat päästikut vajutades.

Nupud on mugavad ja navigeerimine on lihtne (nagu see sellise seadme puhul ka olema peaks).

Kõrgläikega kaamera on kahjuks ilus ainult siis, kui ta esimest korda karbist välja võtta. Pärast kasutamist on see täis näpujälgi. Mustalt pinnalt vaatavad vastu sinna ladestunud tolmukollid.

Suurte lauaarvutite külge pole seda kaamerat teab mis mugav ühendada. Väga palju abi ei ole ka liig lühikesest karbis olevast pikenduskaablist.

Kui vaja, siis saab aga ühendatud igale poole.

Kõige paremini klapib Bloggie videokaameraga siiski sülearvuti.

Sony Bloggie videokaamera ekraanilt

Kaamera menüü on imelihtne, koosnedes esimeses astmes vaid kahest seadistusparameetrist: video suurus

ja fotode suurus.

Tööriistakastiikooni alt avaneb pisut rohkem valikuid. Pisut.

Fotorežiimil saab neliknupu paremale poole vajutades seada aegvõtterežiimi. Üles-alla vajutades saab digitaalselt sisse-välja suumida

Menüü taasesitusrežiimil

Taasesitusrežiimil saab olulised pildid kohe ära märkida nii et kui te hiljem Bloggie arvutiga ühendate, siis näete vastavaid pilte/videoid kohe jagamiseks valmis olevas loendis.

Sony Bloggie videokaamera tarkvara

Sama oluline, kui Sony Bloggie videokaamera ise, on sellega kaasas olev tarkvara. Kaamera esimesel ühendamisel arvutiga küsitakse, kas tahate Bloggie Software`i installeerida. Kindlasti tuleks seda teha.

Bloggie software kujutab endast lihtsat pildihaldustarkvara, mis laseb end ühendada Facebooki, You Tube`i ja muude veebilehtedega. See kuvab kõik pildid, mis on arvutiga ühendatud Bloggie videokaameras ning ka need mis on videokaamerast juba arvutisse tõmmatud. Nii saab neid siis jagada. Kõik toimib lihtsalt ja mõnusalt. Siiski oleks Sony võinud sellesse programmi integreerida kasvõi kõige algelisemad pildi ja videotöötlusvõimalused. Nii väga oleks ju vaja videot enne üles laadimist pisut lõikuda. Sellised võimalused on ju tänapäeval olemas isegi kompaktkaamerate sees.

(454)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony MHS-FS1 Bloggie, valge Briljantne video ja fotod - näita oma elu Full HD pildis
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga