Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

G-Cube´i uued kollektsioonid

Postitas: Kettrud

G-Cube üllitas uued digiaksessuaaride kollektsioonid – Chatroom, The Royal Club ja So Happy Together. Uudistoodete seast leiad endale sobiva sülearvutikoti, arvutihiire, hiiremati, kaanekleebise ning kõrvaklapid.

G-Cube arvutikotid ja kõrvaklapid on Photopointi kauplustes ja veebipoes saadaval esmakordselt. Vali endale sügiseks uus ning moekas komplekt.

G-Cube teab, kui tähtis on praktiline, sümpaatne ning moodne sülearvutikott. Teab ka seda, et ideaalset kotti on üpriski raske leida.

Seega on G-Cube kotid hoolikalt ning läbimõeldult disainitud, silmas on  peetud, et see oleks elegantne, funktsionaalne ning kaitseks sinna pistetud läptoppi. Tšekka kotid üle, ning sa leiad, et need on lõbusad, värvikad ning  stiilsed. Kotid on nii 13″ kui 15″ mõõdus sülearvutile.

Golden Aloha 20.32€ kollektsiooni lisandus sülearvutikott, mis on inspireeritud külluslikest hibiskuse õitest.  Mugavaks kandmiseks on kotil käepidemed.

Chatroom 20.32€ läpakakoti puhul on kasutatud tänapäeval internetis kasutusel olevaid lühendeid, nii, et kannad kaasas tõelist “jututuba”. Kotil on ka mitu sahtlit lisavidinate tarbeks.

Happy Together 20.32€ eeskuju on 70ndate värvid ja retro stiil. Kottide nimedki (nagu ka kogu sari) on pisut retrohõngulised: Hope (Usk), Rahu (Peace) ja Armastus (Love).

So Happy Together – Hope, Love , Peace

Lisaks kotile, leiad siit kollektsioonist ka juhmevabad arvutihiired. Lisavarustusena on kaasas AA patarei ning USB vastuvõtaja, mis on imepisike. Sa võidki selle oma sülearvutile külge jätta. See ei sega arvutiga töötamisel ega ka selle kotti pistmisel. Hiire töökaugus on 15 m, piisav kas pole:) ?

Pane endale kokku tõeline Armastuse arvutiaksessuaaride komplekt, küsi Photopointist Love nimelist hiirematti. 4.56€

Stiilne ja silmapaistev hiirematt on vastupidav ning padja pind on antistaatiline, pakkudes tasakaalu hõõrdumise ja libisemise vahel.  On sobilik laserhiirtele, optilistele ning mehaanilistele hiirtele.

Kaasaskantav jututuba – Chatroom

Anna mõne sekundiga oma arvutile uus ja ahvatlev väljanägemine. Chatroom kaanekleebised 13.21€ on valmistatud vastupidavast materjalist. Kleebis sobib 13″ – 17″ arvutile, tagapoolel olevate joonte järgi saad selle ise hõlpasti mõõtu lõigata.

Ära unusta Chatroom arvutikotti siia juurde sobitamast!

Uudis G-Cube kõrvaklapid

Täiuslik aksessuaar muusika kuulamiseks. Värvilised klapid 13.21€ on mugavad ning pakuvad sulle kvaliteetset muusikaelamust. Varustatud pehmete kummikorpustega .

G-Cube staaride aksessuaarina

Hiljuti toetas G-Cube ülipopulaarset auhinnagaalat Teen Choice Awards (toimus 10.augustil 2009). Nimelt said kõik showl esinejad ning gaalat külastanud kuulsused endale G-Cube arvutiaksessuaari –  So Happy Together sarja arvutihiire ning kaaneklaabise.

Teen Choice Awardsi auhinnasaajad selgitatakse välja hääletusel, millest saavad osa 13 kuni 19 aastased noored. Lemmikud valitakse muusika, filmi, spordi, televisiooni jt valdkondades.

(220)

Artiklis kirjeldatud tooted:
G-Cube sülearvutikott 13" GNA-613SS Aloha Sunset G-Cube sülearvutikott 13" GNA-613SS Aloha Sunset Hibiskuse õitest inspireeritud meeldiva välimusega Golden Aloha kotid toovad vaheldust tavalistele arvutikottidele. Polüestrist valmistatud kott mahutab ja kaitseb...
G-Cube sülearvutikott 13" GNCR-713R Chatroom punane G-Cube sülearvutikott 13" GNCR-713R Chatroom punane Chat Room on lõbus ja nutikas kott, mis sai inspiratsiooni internetis kasutatavatest lühenditest ja mõistetest. Kott mahutab ja kaitseb sülearvutit ning...
G-Cube sülearvutikott 13" GNH-13P Peace G-Cube sülearvutikott 13" GNH-13P So Happy Together Peace Seitsmekümnendate retrostiilist inspireerityd värvid ja stiil toovad naeratuse näole. Neopreenvutlar kaitseb sülearvutit kindlalt ja turvaliselt....
G-Cube hiirematt GMH-20L So Happy Together Love G-Cube hiirematt GMH-20L So Happy Together Love Atraktiivne ja stiilne hiirepadi pakub tasakaalu hõõrdumise ja libisemise vahel ning sobib kõigile mehaanilistele ning opto-mehaanilistele hiirtele. Padja pealispind...
G-Cube GSCR-17S Chatroom sülearvuti kaanekleebis G-Cube GSCR-17S Chatroom sülearvuti kaanekleebis Kvaliteetsest ja vastupidavast materjalist tehtud kaanekleeps 17" ekraaniga sülearvutile. Soovi korral lõigatav suvalisse väiksemasse mõõtu.
G-Cube kõrvaklapid iB-660S hõbe G-Cube kõrvaklapid iB-660S hõbe Stiilsed ja funktsionaalsed klapid pakuvad kvaliteetset heli ning mugavust. Täiuslik kaaslane 3. põlvkonna iPod nanole ning teistele kaasaskantavatele pleieritele. Pehme...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga