Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Digitehnika ostujuht uueks kooliaastaks

Üha enam eelistavad lapsed ja noored tehnikat uutele riietele, jalatsitele või muudele koolitarvetele. Kooliaasta alguse puhul oleme koostanud nimekirja olulisemast tehnikast ja tarvikutest, mis ühe digiajastu koolilapse või tudengi õppetöös ning sotsiaalses elus vajalikud on.

1. Sülearvuti avab akna maailma kõikjal, kus on olemas  internetiühendus. Kool ja õppetöö on kolinud internetti ja sülearvuti on vajalik õppurile e-kooli kontrollimiseks, kodutööde tegemiseks ning õpiabiks. Photopoint soovitab: Lenovo ThinkPad Edge 456.48€.

2. Tahvelarvuti sobib eriti hästi tudengile, kes on pidevas liikumises loengust loengusse ja ülikoolilinnast koju ning vastupidi. Ilmselt eelistab tudeng võimalikult kerget kaaslast, mis mahub kotti koos  kodust saadud moosipurkide ja muu kraamiga. Tahvel katab kenasti kolm kõige olulisemat tudengi vajadust: õppetöö, suhtlus ja meelelahutus. Photopoint soovitab: Archos 97 Carbon 126.58€.

3. Nutitelefon. Olgu koolilaps suur või väike, kodus või mõnes teises linnas – alati on hea hoida sidet ja omavahel suhelda. Nutitelefon pakub lisaks veel mitmeid toredaid ja interaktviiseid võimalusi, mida noored kõrgelt hindavad. Photopoint soovitab: HTC nutitelefonid.

4. Kõrvaklapid. Mõnikord on vaja eraldada end taustal olevatest segajatest või ise mitte teisi segada ning lasta inspiratsioonil koos muusikaga voolata, et kirjutada parim kirjand või essee. Photopoint soovitab: Skullcandy Uprock.

5. Sülearvuti kott või tahvelarvuti kaitseümbris on kindlasti väga vajalik, et hoida väärtuslikku tehnikat parimas korras ning kanda seda mugavalt kaasas. Lahtiselt suuremasse kotti visatud arvutitehnika saab enamasti kannatada, kui satub kokku teravate esemetega (näiteks võtmed). Photopoint soovitab: Crumpler sülearvutikotid.

6. Puhastuskomplekt. Ikka satub arvuti ekraanile sõrmejälgi ja tolmu ning klaviatuuri vahele puru. Seega peaks iga arvutiomaniku varustuse hulka kuuluma ka korralik puhastuskomplekt, millega oma asendamatu abimees läikima lüüa. Photopoint soovitab: Vivanco puhastuskomplekt 17.27€.

7.  Printer-skänner. Referaadid kenasti printimisjärjekorda ritta ja trükisoojad lehed kooli! Photopoint soovitab: Canon Pixma MG4150 .

8.  Välisele kõvakettale saab talletada näiteks eelnevate aastate õppematerjalid, mida igapäevaselt vaja ei lähe, kuid mis võivad ühel hetkel vajalikuks osutuda. Mälupulga saab kiirelt külge torgata mõnele teisele arvutile ja vahetada sõpradega kursapeo või klassiõhtu pilte ning õppematerjale. Photopoint soovitab: Silicon Power Diamond D10 väline kõvaketas või Silicon Power Touch T02 mälupulk.

9. Mitmepesaline pikendusjuhe. Paratamatult vajavad laadimist nii arvuti kui telefon, vooluvõrku on vaja lisaks ühendada veel pritner või muu seade. Et kogu see tuppa kogunenud tehnika ka töötaks, kulub kindlasti ära mitmepesaline pikendusjuhe. Photopoint soovitab: Vivanco pikendusjuhe 8.12€.

10. Mängutarvikud. Kui veerand, semester või sess koos kõva õppetööga läbi saab, võib endale lubada ka meelelahutust. Photopoint soovitab: Speedlinki rool Carbon GT 25.42€.

Vaata veel Photopointi koolialguse eripakkumisi:

(696)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Lenovo ThinkPad Edge P6200 15,6"/4GB/500 W7 ThinkPad Edge on sülearvuti suurte ideedega inimesele.
Archos 97 Carbon ARCHOS Elements tootesari: võimas kuid soodne tahvel ja täielik ligipääs Google Play teenustele
Vivanco puhastuskomplekt PC Complete (26959) Komplekt personaalarvuti klaviatuuri ja ekraani puhastamiseks
Speedlink rool Carbon GT SL6694-RD PC Rallirooliga võtad omas tempos kurve kõigil ralliradadel nii PC arvuti kui ka PlayStation® 3 abil.
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga