Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Canon osaleb Photokina 2012 messil oma kõigi aegade suurima väljapanekuga

Järgmise nädala teisipäeval Saksamaal Kölnis algav Photokina fotomess tõotab tulla päris võimas. Kui mitte kõigi aegade, siis viimaste aastakümnete parim kindlasti. Sellest annab tunnistust kasvõi Canoni allolev pressiteade, kus lubatakse messilt osavõttu “oma kõigi aegade suurima väljapanekuga”. Oma messi kirjelduses keskendub Canon uute toodete asemel enda messialas toimuvatele inspireerivatele ja harivatele üritustele.

Kuid uued tooted?! Nii Pentax, Sony kui ka Nikon on juba oma kaardid lauale löönud. Canon teeb oma käigu ilmselt esmaspäeval. Siis võib oodata PowerShot G15 kompaktkaamera esitlust, soodsamat täiskaadersensoriga peegelkaamerat ning ehk ka EOS 7D sarnast APS-C sensoriga aparaati. Mis iganes need kaamerad ka olema saavad – Photopointi ajaveeb on esmaspäeval juba Kölnis, et uus tehnika sealt otse oma lugejateni tuua. Jälgi meie Photokina erilehte siin.

PRESSITEADE

13. september 2012

Canon tutvustab fotondusmessil Photokina 2012 oma pildijõu ideed, osaledes seal oma kõigi aegade suurima väljapanekuga. Fotograafia ühendamisvõimet rõhutades ei keskendu Canoni ekspositsioon lihtsalt eraldi toodete esitlemisele, vaid moodustab maailma, kus erinevad tooted on omavahel ja ka pilve ühendatud ning kus võimsad pildid suudavad keele- ja kultuuribarjääre ületada. Tulemuseks on fotograafiat ülistav keskkond.

„Me oleme pildijõu idee suhtes äärmiselt kirglikud ja Photokina on just ideaalne koht selle kire jagamiseks,” ütles Canon Europe’i hobipildindusgrupi juht Rainer Fuehres. „See on meie kõigi aegade suurim väljapanek sellel messil ja meie boks on kujundatud just fotograafilist loomingulisust innustama. Me soovime ülistada nii foto- kui ka videograafia ilu ja uurida, kuidas pildijõud suudab inimesi ülemaailmselt ühendada.”

Canoni boks messil Photokina 2012 on mitmekülgne ja interaktiivne, loodud inspireerima ja harima. Külastajad saavad imetleda 25 aasta jagu EOS-pildijõudu, samas kui Canoni esindajad, sealhulgas äsja polaarekspeditsioonilt naasnud Thorsten Milse, juhivad kohapealseid seminare, et analüüsida ja jagada oma pildistamiskogemusi ja -tehnikaid. Lisaks selgitab maailmakuulus videograaf Philip Bloom igal messipäeval oma tehnikaid, mida ta kasutab Canoni uue EOS-kinofilmisüsteemi abil lugude jutustamiseks.

Kindlustades oma teerajaja positsiooni digipeegelkaameratega filmimise vallas, pakub Canon pilguheitu uusimate digipeegelkaamerate abiga ka võimalikele filmimistehnikatele, olles Photokina ürituse Shoot Movie Park põhipartner. Entusiastlikud videograafid saavad külastada näidisfilmimiseks üles seatud parki, et täiendada oma oskusi, katsetada kaameramudelit EOS 5D Mark III ning saada väärtuslikke nõuandeid professionaalsetelt videograafidelt Lawrence Richards’ilt ja Richard Walch’ilt.

Canoni boks asub messihallis 3.2, kus külastajad saavad ise proovida valdkonna juhtiva tootevaliku uusimaid mudeleid. Tooteeksperdid annavad juhiseid ja nõu kõigi toodete kohta, alates algajatele mõeldud kompaktkaameratest kuni professionaalsete digipeegelkaamerateni välja, esitledes esmakordselt avalikult ka Canoni täiesti esimest kompaktsüsteemi kaamerat EOS M. Lisaks demonstreeritakse külastajatele ka Canoni koduprinterite sarja, näidates, kuidas oma digi- ja veebipilte parimal kujul kasutada. Neil, kellel ei õnnestu messil ise kohal olla, on võimalik end kursis hoida Canoni Facebooki lehe ja YouTube’i kanali kaudu, kuhu pannakse üles iga päeva sündmusi kokkuvõtvad videod tagamaks, et igaüks saaks kogeda pildijõudu messil Photokina 2012.

(206)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga