Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 8. Pulse News

Uudiste lugemiseks ei pea ilmtingimata ajalehte tellima. Uudiste lugemiseks ei pea ka veebilehitsejat avama. Kui sul on nutitelefon või tahvelarvuti, siis võid infovool silma peal hoida ka ühes programmis ning mugavalt. Turul on saadaval väga palju erinevaid uudislugejaid, samas on vähe selliseid, mis teeks enamus toiminguid kasutaja jaoks mugavalt. Pulse News on just selline programm, kus põhirõhk on programmi funktsionaalsusel ja kasutamismugavusel.

Funktsionaalsus.

Kui tavaliselt räägime uudisteprogrammi puhul disainist või kasutamismugavusest (eesmärk neil ainult üks – alla laadida RSS loendist info ja seda kuvada) siis Pulse News puhul on lood teisiti.

Esiteks: Pulse News annab kasutajale võimaluse valida enamtuntud loendite vahel. Kahjuks kodumaiseid seal nimekirjas pole. Aga on olemas seal näiteks Engadget, New York Times jms äärmiselt huvitavad ja kasulikud uudistelehed. Kui nimekirjas pole sobivat, siis saad alati lisada käsitsi sobivad blogid, ajalehed jms, kes avaldavad RSS loendi kaudu artikleid.

Teiseks: Pulsel on olemas kahte tüüpi vaated. Esimene on nuditud eelvaade artiklist, ilma lisadeta. Ühe sõrmeliigutusega saab avada ka artikli täisvaate. Siis kuvatakse kõik pildid jms, nagu algselt artikkel kirjutatud oli.

Kolmandaks: äärmiselt lihtne artiklite saatmise funktsioon. Nimelt on see seotud Android Share funktsiooniga, saad saata info alates Facebook’ist, lõpetades e-kirjade kliendiga.

Neljandaks suudab Pulse ka sünkroniseerida Facebook’i uudistevooga. Jah, nüüd saad ühes programmis silma peal hoida ka näoraamatus toimuval. Ja seda ikka väga mugavalt.

Viiendaks, saad luua Pulse.me keskkonnas endale konto. Kasutajaks olemise eeliseks on see, et saab erinevate seadmete vahel olevat klienti sünkroniseerida, lemmikartikleid salvestada jms.

Ning mis kõige parem programmi juures on: kuvatakse uudisvood kärjes. See tähendab, et erinevad loendid kuvatakse ühel ekraanil korraga. See teeb navigeerimise äärmiselt lihtsaks. Lisaks sellele on veel ka widget’id, et uudised kuvada Android seadme töölaual.

Kelle jaoks?

Sihtgrupp sellel programmil võrdlemisi lai. Üheks kindlaks grupiks inimesed, kes soovivad uudistega end kursis hoida. Ning seda ühest kohast. Ei pea enam erinevate programmide vahel askeldama, kõik saab ühest kohast tehtud.

Teine võimalik sihtgrupp on kasutajad, kes enamus ajast oleks ninapidi näoraamatus ning vaataks, mida sõbrad teevad. Ning kõik muud inimesed, kes nende kahe grupi vahele jäävad.

Kokkuvõte.

Tegu on igati asjaliku ja mugava uudisteprogrammiga, mis teeb silmad ette ka Google Readerile. Enam ei pea erinevate loendite vahel navigeerimiseks liigset vaeva nägema, kõik on ühes kohas olemas.  Kui välja jätta programmi üleslaadimise kiirus (tegelikult peaks ütlema aeglus), siis oleks tegu kohe kindlalt ülihea programmiga.

Pulse News Android Market`is

(123)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga