Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 105. Mailbox – kõige ilusam meilirakendus nüüd ka Androidil

mailbox-logo

Mailbox on üks selline meiliklient, mis on saanud müriaadi positiivset tagasisidet iOS seadme kasutajatelt. Üks põhjus selle populaarsuseks on tema hästi disainitud kasutajaliides ning paganama hästi rafineeritud (loe: väga läbi mõeldud) funktsionaalsus ja sisendite andmine. Alates eilsest on see rakendus saadaval ka Android nutitelefonidele, mis jooksutavad Android 4.0.3 või uuemat operatsioonisüsteemi. Pakub juba huvi? Sellel lingil saad kohe Google Play rakendusepoest Mailbox rakendust alla laadima minna või siis tutvustust edasi lugeda.

Funktsionaalsus, kelle jaoks?

Mailbox on hetkel natuke piiratud kasutamisvõimalusega, vähemalt toetatud teenuste osas. Kasutaja saab kasutada nii iCloud kontot, kuid ka Gmail teenust. Muud platvormid (IMAP, POP3 jms loodetavasti) peaks lähiajal lisanduma. Kuna arendajaks on Dropbox, siis seda lubadust võib ka südamerahuga tõsiselt võtta (sest egas nemad katteta lubadusi niisama ei jaga). Tegelikult ma praegust piiratud teenust, vähemalt enda mätta otsast vaadates, väga piiranguks ei pea. Seda vast sel lihtsal põhjusel, et enamus meist kasutab Google meiliteenust juba niikuinii. 

Miks siiski vaja eraldi meiliklienti geemaili jaoks? Variante on mitu. Võibolla oled sa selline inimene, kes käib kirju läbi veebilehitseja kontrollimas isegi telefoni peal. Või sul lihtsalt ei meeldi Gmail rakendus Android telefonil. Või siis oled kasutanud siiani Android vaikimisi meiliklienti kirjade allalaadimiseks ning selle kasutajaliides vastukarva. Teine aspekt selle rakenduse juures on see, et Mailbox aitab sul 9327 lugemata spämmkirja jms taandada väga kiirelt 0 lugemata kirja peale mugavalt ja vaevata. 

Maiblox-6

Maiblox_1

Maiblox-5

Maiblox-4

Maiblox-3

Maiblox-2

Antud rakendusel on iseenesest hea funktsionaalsus meilidega tegelemiseks. Vestlusi saab vaigistada, lugemise (teavituse) edasi lükata soovitud aja peale, määrata tegelemise tagumine aeg jne. Kirju saab grupeerida nimekirjadesse (mugav kategoriseerimine) ning palju muud. Egas ma siin täpsemalt kirjeldama hakkagi, võite vaadata täpsemat funktsionaalsust Google Play lehelt või vaadates Lauri tehtud videoülevaadet iPad’i peal (teine platvorm, kuid sisu/funktsionaalsus sama). Selle leiate siit!

Kokkuvõte

Tegelikult ma näitaks antud funktsionaalsusi ka enda seadme peal (nii head meiliklienti oleks ma olnud nõus isegi 10 euro eest soetama :) ), kuid mingil põhjusel defineeritakse minu custom rom’iga HTC nutitelefoni kui tahvelarvutit ning ma ei saa seda oma seadmesse paigaldada. Kuid niipalju, kui ma seda kõrvalt näinud olen ja arvustusi lugenud – siiski tegu vaieldamatult parima alternatiiviga Google enda kodukootud Gmail rakendusele.

Mailbox Google Play rakendusepoes
Mailbox koduleht

(1031)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga