Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nädala rakendus Androidile 101. Dormi – tee oma vanast nutiseadmest beebimonitor

Dormi_avang

Tegelikult läheb tänane rakenduse tutvustamine kategooriasse “mida teha oma vana nutitelefoniga või tahvelarvutiga“, kuid antud tarkvarajupp sobib kasutamiseks ka uue lipulaevaga. Täna siis tutvustame lühikese teksti ning video abil seda, kuidas saaks asendada beebimonitori juhtudel, kui viimasel on patareid tühjad või ei võtnud seda reisile kaasa. Vaatame seda rakendust mil nimeks Dormi, natuke lähemalt.

Arendajad on leidnud ka hea nime rakendusele. Dormi tuleneb ladinakeelsest sõnast dormio, mis tähendab und / magama. Eks see programm üks unevalvur ka ole.

Mida see teeb?

Dormi on üks tark rakendus, mis koosneb kahest poolest – beebimonitorist ning vastuvõtjast. Infot kannab see ühest seadmest teise üle iga võrgu ning on võimeline töötama ka WiFi Direct reziimis või nii, kui üks seade toimib paralleelselt Hotspot režiimis.

Tarkvara on võimeline automaatselt reguleerima mikrofoni tundlikkust, eristama müra ning lapse häälitsusi, andma ka telefonikõne ajal märku, kui laps ärkab. Tegelikult ka palju muud. Alljärgnev (inglisekeelne) video annab väga hea ülevaate rakenduse funktsionaalsusest.

 

Kelle jaoks?

Ilmselgelt lastevanematele, on ju nii? Aga see selleks. Pigem on hea teada, et on võimalus kasutada Android nutiseadmeid sellise lihtsa kuid vajaliku funktsiooni täitmiseks olukordades, kus tavapärast beebimonitori kaasas ei ole. Olgu selleks siis suvised puhkused ja reisid sugulaste juurde või siis, kui beebimonitori akud tühjaks on saanud. Või noh, miks ka mitte, lihtsalt vana Android nutitelefonile mingi funktsiooni andmiseks.

Antud rakendusel on olemas ka üks väga suur eelis – esiteks võtab see meeletult vähe akut ning toimib kõikide seadmetega, mil Android 2.3 või uuem operatsioonisüsteem kasutusel (ehk >95% seadmetest). Teiseks, seadistamine ning kasutusele võtmine on imelihtne, kuna samas võrgus olevad seadmed leiavad end ise üles. Jah, ainsaks miinuseks võib lugeda seda, et juurde maksmata on võimalik sul Dormi abil pealt kuulata oma last ainult 4 tundi kuus. Tekitas huvi? Vaata lähemalt Google Play rakendusepoest:

Dormi Google Play rakendusepoes
Beebimonitorid Photopointis

(2092)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga